Koman opet povrijeđen!

Bajern u tri ključne utakmice sezone mora sa veteranom Riberijem! Ili možda ne mora?

Fudbal 27.02.2019 | 10:15
Koman opet povrijeđen!
Kingsli Koman ponovo povređen! To više i nije vest... Vest je zapravo da pauza neće biti duga kao neke prethodne, te da se ne radi o zglobu, već o mišiću. Mladi Francuz ušao je u drugom poluvremenu utakmice sa Hertom i sebi "obezbedio" novu poštedu. Ovoga puta samo dve nedelje, ali možda i ključne dve nedelje u ovoj sezoni za minhenski klub. 

Zbog toga Nemci pišu kako će neplanirano sve spasti na leđa veterana Franka Riberija, 36-godišnjaka koji je daleko od top forme, a Bavarce čekaju tri utakmice posle kojih će biti poznato da li će ova 2019. moći da se oceni kao uspešna ili ne. 

Koman definitivno neće biti spreman za revanš sa Liverpulom, niti za utakmice Bundeslige protiv Menhengladbaha i Volfzburga. Poznato je da Liga šampiona polako postaje opsesija za Bajern, dok bi svaki izgubljeni bod u dva teška okršaja u ligi mogao da znači gubitak titule. Pogotovo će teško biti gostovanje Borusiji, gde Bavarci tradicionalno loše prolaze, a ni zahuktali Volfzburg neće biti lak zalogaj.  

Naravno, uvek postoji opcija da Niko Kovač šansu po krilima ukaže Gnabriju i Mileru, odnosno da u sredinu gurne Hamesa Rodrigeza. Ali tada bi, piše Bild, postojala mnogo velika opasnost od sloma u svlačionici. Pretpostavlja se da preambiciozni Riberi ne bi podneo da ne igra ni kao alternativa... 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar