Коман опет повријеђен!

Бајерн у три кључне утакмице сезоне мора са ветераном Риберијем! Или можда не мора?

Фудбал 27.02.2019 | 10:15
Коман опет повријеђен!
Кингсли Коман поново повређен! То више и није вест... Вест је заправо да пауза неће бити дуга као неке претходне, те да се не ради о зглобу, већ о мишићу. Млади Француз ушао је у другом полувремену утакмице са Хертом и себи "обезбедио" нову поштеду. Овога пута само две недеље, али можда и кључне две недеље у овој сезони за минхенски клуб. 

Због тога Немци пишу како ће непланирано све спасти на леђа ветерана Франка Риберија, 36-годишњака који је далеко од топ форме, а Баварце чекају три утакмице после којих ће бити познато да ли ће ова 2019. моћи да се оцени као успешна или не. 

Коман дефинитивно неће бити спреман за реванш са Ливерпулом, нити за утакмице Бундеслиге против Менхенгладбаха и Волфзбурга. Познато је да Лига шампиона полако постаје опсесија за Бајерн, док би сваки изгубљени бод у два тешка окршаја у лиги могао да значи губитак титуле. Поготово ће тешко бити гостовање Борусији, где Баварци традиционално лоше пролазе, а ни захуктали Волфзбург неће бити лак залогај.  

Наравно, увек постоји опција да Нико Ковач шансу по крилима укаже Гнабрију и Милеру, односно да у средину гурне Хамеса Родригеза. Али тада би, пише Билд, постојала много велика опасност од слома у свлачионици. Претпоставља се да преамбициозни Рибери не би поднео да не игра ни као алтернатива... 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар