Vučić odbacio navode o Kosovu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas spekulacije njemačkih i prištinskih medija o nekakvim, navodno usaglašenim planovima, za rješenje kosovskog pitanja, pa i onih o kojima su pisali njemački, ali i mediji u Prištini.

Srbija 24.02.2019 | 16:08
Vučić odbacio navode o Kosovu
"Nema nikakvih mapa, nema ničega, jer ni ne razgovaramo. Kakvih 17 tačaka, nema nijedna tačka", rekao je Vučić.

"Što je babi milo, to joj se i snilo", odgovorio je predsjednik Srbije novinarima na pitanje o navodnom planu koji sadrži 17 tačaka i tiče se promjene granica.

Oni koji to tvrde, dodao je, žele da iscijepaju Srbiju na 17 dijelova.

"Ne mogu svaki dan da odgovaram na njihove izjave i tvrdnje. To mi uzima mnogo energije. Ne razgovaramo sa njima, jer su uveli takse. Nema nikakvih mapa, nema ničega, jer ni ne razgovaramo. Kakvih 17 tačaka, nema nijedna tačka", poručio je on.

'Mora da su to pisali Hašim Tači i Ramuš Haradinaj šta im je palo napamet. Neka škola bila", konstatovao je on.

Predsjednik Srbije u posjeti Rasinskom okrugu danas je boravio u Stalaću, Varvarinu, Velikoj Drenovi, Trsteniku i Aleksandrovcu.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Trgo

24.02.2019 15:20

Jesu li mu saradnici raportirali na pitanje:"Šta rade ovi helikopteri gore"?

ODGOVORITE
Name

Re Vumić

24.02.2019 16:47

Možete li nam reći zašto režimski mediji sve više govore o Kosovu kao srpskoj teritoriji, zašto šiptarske političare u samoproglašenom Kosovu oslovljavaju odnedavno sa titulama premijer, predsednik bez tzv. premijer,..?

Name

Djuka

24.02.2019 17:27

Cemu zurba u demokratskim procesima? Ako 17 tacaka stoje otvoreno, nece ih niko pojesti! Bez evropskih vrijednosti, tolerancije i medjusobnog uvazavanje nema dogovora! Najprije treba harmonizovati medjusobne odnose, uspostaviti medjusobno povjerenje pa onda mijenjati misljenje i poglede na stvar. Treba sacekati da se Kosovo ekonomski razvije do tacke u kojoj bi moglo opstati kao samostalna zajednica, ali to na Kosovu jos niko ne zeli!

ODGOVORITE
Name

Stari problemi

24.02.2019 20:42

Kosovo nikada nece samostalno opstati. To svi znaju a to je i cilj natoa. Kolonija kojoj treba svaki vid pomoci . Srbija je mnogo ulagala a mnogi nisu placali vodu struju porez i td. Danas je sve drugacije . Sve privilegije su nestale jedino su isplivali svi problemi koji su zataskavani godinama.