Вучић одбацио наводе о Косову

Предсједник Србије Александар Вучић одбацио је данас спекулације њемачких и приштинских медија о некаквим, наводно усаглашеним плановима, за рјешење косовског питања, па и оних о којима су писали њемачки, али и медији у Приштини.

Србија 24.02.2019 | 16:08
Вучић одбацио наводе о Косову
"Нема никаквих мапа, нема ничега, јер ни не разговарамо. Каквих 17 тачака, нема ниједна тачка", рекао је Вучић.

"Што је баби мило, то јој се и снило", одговорио је предсједник Србије новинарима на питање о наводном плану који садржи 17 тачака и тиче се промјене граница.

Они који то тврде, додао је, желе да исцијепају Србију на 17 дијелова.

"Не могу сваки дан да одговарам на њихове изјаве и тврдње. То ми узима много енергије. Не разговарамо са њима, јер су увели таксе. Нема никаквих мапа, нема ничега, јер ни не разговарамо. Каквих 17 тачака, нема ниједна тачка", поручио је он.

'Мора да су то писали Хашим Тачи и Рамуш Харадинај шта им је пало напамет. Нека школа била", констатовао је он.

Предсједник Србије у посјети Расинском округу данас је боравио у Сталаћу, Варварину, Великој Дренови, Трстенику и Александровцу.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Трго

24.02.2019 15:20

Јесу ли му сарадници рапортирали на питање:"Шта раде ови хеликоптери горе"?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Вумић

24.02.2019 16:47

Можете ли нам рећи зашто режимски медији све више говоре о Косову као српској територији, зашто шиптарске политичаре у самопроглашеном Косову ословљавају однедавно са титулама премијер, председник без тзв. премијер,..?

Name

Дјука

24.02.2019 17:27

Цему зурба у демократским процесима? Ако 17 тацака стоје отворено, неце их нико појести! Без европских вриједности, толеранције и медјусобног увазавање нема договора! Најприје треба хармонизовати медјусобне односе, успоставити медјусобно повјерење па онда мијењати мисљење и погледе на ствар. Треба сацекати да се Косово економски развије до тацке у којој би могло опстати као самостална заједница, али то на Косову јос нико не зели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стари проблеми

24.02.2019 20:42

Косово никада неце самостално опстати. То сви знају а то је и циљ натоа. Колонија којој треба сваки вид помоци . Србија је много улагала а многи нису плацали воду струју порез и тд. Данас је све другације . Све привилегије су нестале једино су испливали сви проблеми који су затаскавани годинама.