Sahrana Šabana Šaulića u petak

Obdukcija tijela Šabana Šaulića je završena, a iako je prvobitno bilo planirano da Sanela i Mihajlo sa tijelom pokojnog oca iz Nemačke krenu tek oko 22 časa i u Srbiji budu oko ponoći, došlo je do promjene.  

Srbija 21.02.2019 | 15:17
Sahrana Šabana Šaulića u petak
Naime, s obzirom na to da je obdukcija gotova, papiri se privode kraju i Šabanovi sin i kćerka će ka aerodromu krenuti za dva sata, a potom vladinim avionom iz Dortmunda stići u Srbiju.

Sa aerodroma u Njemačkoj će ih ispratiti srpski konzul, a iako je prvobitno bilo planirano da let bude u kasnim večernjim satima, on je pomjeren, tako da će u Srbiju stići ranije.

Podsjetimo, Šaban je tragićno nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Njemačkoj kada je u automobil u kom je bio pjevač udario drugi auto. 

Pjevač je prema prvim informacijama iz kola izašao bez vidljivih povreda držeći se za grlo i žaleći se na bol u grudima, da bi kasnije preminuo u bolnici.

– Komemorativni skup povodom tragične smrti Šabana Šaulića biće održan u petak, 22. februara u 11 sati u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a sahrana je zakazana za 15 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Porodica će saučešće primati od 14 sati – stoji u saopštenju koje je njihov prijatelj i piar poslao medijima.

(Blic)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mile

21.02.2019 17:26

Vječna slava legendo

ODGOVORITE
Name

Malesko

21.02.2019 19:16

Jako mi je žao

ODGOVORITE