Сахрана Шабана Шаулића у петак

Обдукција тијела Шабана Шаулића је завршена, а иако је првобитно било планирано да Санела и Михајло са тијелом покојног оца из Немачке крену тек око 22 часа и у Србији буду око поноћи, дошло је до промјене.  

Србија 21.02.2019 | 15:17
Сахрана Шабана Шаулића у петак
Наиме, с обзиром на то да је обдукција готова, папири се приводе крају и Шабанови син и кћерка ће ка аеродрому кренути за два сата, а потом владиним авионом из Дортмунда стићи у Србију.

Са аеродрома у Њемачкој ће их испратити српски конзул, а иако је првобитно било планирано да лет буде у касним вечерњим сатима, он је помјерен, тако да ће у Србију стићи раније.

Подсјетимо, Шабан је трагићно настрадао у саобраћајној несрећи која се десила у Њемачкој када је у аутомобил у ком је био пјевач ударио други ауто. 

Пјевач је према првим информацијама из кола изашао без видљивих повреда држећи се за грло и жалећи се на бол у грудима, да би касније преминуо у болници.

– Комеморативни скуп поводом трагичне смрти Шабана Шаулића биће одржан у петак, 22. фебруара у 11 сати у свечаној сали Скупштине града Београда, а сахрана је заказана за 15 сати у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу. Породица ће саучешће примати од 14 сати – стоји у саопштењу које је њихов пријатељ и пиар послао медијима.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Миле

21.02.2019 16:26

Вјечна слава легендо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Малеско

21.02.2019 18:16

Јако ми је жао

ОДГОВОРИТЕ