Pep hvalio Sarija, ovaj ni ruku da pruži...

Činilo se da imaju dobar odnos, ali je "šestica" na semaforu to pokvarila. Sari bijesan odjurio u svlačionicu dok mu je Gvardiola pružao ruku.

Fudbal 11.02.2019 | 13:15
Pep hvalio Sarija, ovaj ni ruku da pruži...
Pep Gvardiola je tokom prošle sezone govorio da Napoli igra najbolji fudbal na svijetu, pred meč sa Čelsijem je branio Mauricija Sarija i njegovu taktiku od britanskih novinara, ali se poslije utakmice na "Etihadu" Italijan pravio da ga ne poznaje...

Sari je po završetku utakmice u kojoj je njegov tim pregažen 6:0 (4:0), odjurio u svlačionicu dok je Gvardiola prilazio da mu pruži ruku, tako da nije došlo do rukovanja.

Španski menadžer je djelovao iznenađeno što ga je Sari, s kojim je - bar po komentarima u medijima - imao dobar odnos, na takav način "iskulirao", ali mu je potom prišao njegov pomoćnik Đanfranko Zola i razjasnio situaciju.Razlog zbog kog je Mauricio Sari možda ljut na Pepa Gvardiolu jeste što njegova ekipa nije "prestajala da grize" ni u 90. minutu kada je rezultat na semaforu već bio ponižavajući (6:0), dok su igrači "plavaca" djelovali kao da jedva čekaju da se meč završi...

Međutim, kako bi gol-razlika na kraju mogla da odluči šampiona, nije neko iznenađenje što je Gvardiola naredio svojim igračima da nastave da "gaze" rivala koji je duboko u blatu.

Ovo je najteži poraz u Sarijevoj karijeri i najteži Čelsija od 1986. godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar