Пеп хвалио Сарија, овај ни руку да пружи...

Чинило се да имају добар однос, али је "шестица" на семафору то покварила. Сари бијесан одјурио у свлачионицу док му је Гвардиола пружао руку.

Фудбал 11.02.2019 | 13:15
Пеп хвалио Сарија, овај ни руку да пружи...
Пеп Гвардиола је током прошле сезоне говорио да Наполи игра најбољи фудбал на свијету, пред меч са Челсијем је бранио Мауриција Сарија и његову тактику од британских новинара, али се послије утакмице на "Етихаду" Италијан правио да га не познаје...

Сари је по завршетку утакмице у којој је његов тим прегажен 6:0 (4:0), одјурио у свлачионицу док је Гвардиола прилазио да му пружи руку, тако да није дошло до руковања.

Шпански менаџер је дјеловао изненађено што га је Сари, с којим је - бар по коментарима у медијима - имао добар однос, на такав начин "искулирао", али му је потом пришао његов помоћник Ђанфранко Зола и разјаснио ситуацију.



Разлог због ког је Маурицио Сари можда љут на Пепа Гвардиолу јесте што његова екипа није "престајала да гризе" ни у 90. минуту када је резултат на семафору већ био понижавајући (6:0), док су играчи "плаваца" дјеловали као да једва чекају да се меч заврши...

Међутим, како би гол-разлика на крају могла да одлучи шампиона, није неко изненађење што је Гвардиола наредио својим играчима да наставе да "газе" ривала који је дубоко у блату.

Ово је најтежи пораз у Саријевој каријери и најтежи Челсија од 1986. године.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар