Uzbekistan - transfer baza Radnika iz Bijeljine!

Bijeljinci su u ovom prelaznom roku ostali bez Radosava Aleksića, koji će karijeru nastaviti u Uzbekistanu, a iz ove bivše republike Sovjetskog Saveza u suprotnom pravcu otišao je Miloš Simonović.

Fudbal 11.02.2019 | 13:45
Uzbekistan - transfer baza Radnika iz Bijeljine!
Radosav Aleksić napustio je ove zime Radnik i otišao u Uzbekistan, da bi iz ove bivše sovjetske republike u redove Bijeljinaca sada stigao Miloš Simonović, 28-godišnji defanzivac, koji je potpisao ugovor na godinu i po.

"Dogovorili smo se lako. Došao sam u klub koji gaji ambicije da u nastavku prvenstva ostvari što bolji rezultat. Nadam se da ću svojim iskustvom pomoći svom novom timu kako bi došao do ostvarenja svojih ciljeva u ovoj polusezoni, a to su dobar plasman u Premijer ligi BiH, i u odbrani trofeja namijenjenog pobjedniku Кupa Republike Srpske", rekao je Miloš Simonović.

TEST UTAKMICE

Radnik je prekjuče poražen od Tuzla sitija 0:2 u prijateljskom meču odigranom u Radanovićima, dok su pripreme u Budvi Bijeljinci okončali jučerašnjim remijem protiv Jedinstva iz Bijelog Polja. Bilo je 1:1.

Prije Radnika, Simonović je u Uzbekistanu igrao za tamonjeg prvoligaša, a ranije je u Srbiji promijenio nekoliko klubova. Nastupao je za Radnik iz Surdulice, kruševački Napredak, Inđiju, Radnički iz Obrenovca, te Balkan i Beograd.

Prije dvije godine, odigrao je i jedan meč za reprezentaciju Srbije, i to prijateljski susret protiv SAD u San Dijegu.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar