Узбекистан - трансфер база Радника из Бијељине!

Бијељинци су у овом прелазном року остали без Радосава Алексића, који ће каријеру наставити у Узбекистану, а из ове бивше републике Совјетског Савеза у супротном правцу отишао је Милош Симоновић.

Фудбал 11.02.2019 | 13:45
Узбекистан - трансфер база Радника из Бијељине!
Радосав Алексић напустио је ове зиме Радник и отишао у Узбекистан, да би из ове бивше совјетске републике у редове Бијељинаца сада стигао Милош Симоновић, 28-годишњи дефанзивац, који је потписао уговор на годину и по.

"Договорили смо се лако. Дошао сам у клуб који гаји амбиције да у наставку првенства оствари што бољи резултат. Надам се да ћу својим искуством помоћи свом новом тиму како би дошао до остварења својих циљева у овој полусезони, а то су добар пласман у Премијер лиги БиХ, и у одбрани трофеја намијењеног побједнику Купа Републике Српске", рекао је Милош Симоновић.

ТЕСТ УТАКМИЦЕ

Радник је прекјуче поражен од Тузла ситија 0:2 у пријатељском мечу одиграном у Радановићима, док су припреме у Будви Бијељинци окончали јучерашњим ремијем против Јединства из Бијелог Поља. Било је 1:1.

Прије Радника, Симоновић је у Узбекистану играо за тамоњег прволигаша, а раније је у Србији промијенио неколико клубова. Наступао је за Радник из Сурдулице, крушевачки Напредак, Инђију, Раднички из Обреновца, те Балкан и Београд.

Прије двије године, одиграо је и један меч за репрезентацију Србије, и то пријатељски сусрет против САД у Сан Дијегу.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар