Simeone: Lažu!

Imam više energije nego kad sam došao u Atletiko! Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da je razgovarao sa čelnicima kluba o njegovoj budućnosti i istakao da je pun energije.  Simeone pun energije: Pišu se laži o mom ugovoru! Argentinac, čini se, ne pomišlja da napusti Atletiko.

Fudbal 28.11.2018 | 20:45
Simeone: Lažu!
"Razgovarali smo na tu temu, da, ali ništa više od toga i sve što se piše je laž. Imam više energije sada nego onda kada sam došao u klub", rekao je Simeone španskim medijima.

Simeone je trener Atletika od 2011. godine. Španski i evropski mediji su se u prethodnom periodu bavili njegovim statusom i još je nejasno da li će ostati u Madridu. Ugovor sa Atletikom, koji je potpisao prošle godine, vezuje ga do leta 2020.

Simeone je sa Atletikom jednom bio šampion Španije, osvojio je Kup kralja, Superkup Španije, dve Lige Evrope i dva Superkupa Evrope. Dva puta je bio finalista Lige šampiona.

Dijego Simeone ima ugovor sa Atletiko Madridom do ljeta 2020, međutim, prethodnih mjeseci ponovo su aktuelne priče o njegovom mogućem odlasku sa klupe "jorgandžija".

Argentinac, ipak, ne zvuči kao neko ko bi uskoro mogao da promijeni klub.

"Razgovarali smo na tu temu, da, ali ništa više od toga i sve što se piše je laž. Imam više energije sada nego onda kada sam došao u klub", rekao je španskim medijima.

Dijego Simeone je trener Atletika od 2011. godine, a ugovor je produžio 2015. i tada je, navodno, u njega upisana klauzula po kojoj bi mogao da ode ako neki klub plati obeštećenje 8.000.000 evra.

Pod njegovim vođstvom, Madriđani su po jednom osvojili Primeru, Kup kralja, Superkup Španije, dvije Lige Evrope i dva Superkupa Evrope. Takođe, Atletiko je dva puta bio finalista Lige šampiona.

Atletiko je trenutno, poslije 13. kola, na trećem mjestu Primere sa dva boda manje od vodeće Sevilje, dok je u Ligi šampiona dva kola prije kraja grupne faze na diobi prvog mjesta sa Borusijom Dortmund (imaju po devet bodova, pet više od Briža i osam od Monaka).

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar