Симеоне: Лажу!

Имам више енергије него кад сам дошао у Атлетико! Тренер Атлетико Мадрида Дијего Симеоне рекао је да је разговарао са челницима клуба о његовој будућности и истакао да је пун енергије.  Симеоне пун енергије: Пишу се лажи о мом уговору! Аргентинац, чини се, не помишља да напусти Атлетико.

Фудбал 28.11.2018 | 20:45
Симеоне: Лажу!
"Разговарали смо на ту тему, да, али ништа више од тога и све што се пише је лаж. Имам више енергије сада него онда када сам дошао у клуб", рекао је Симеоне шпанским медијима.

Симеоне је тренер Атлетика од 2011. године. Шпански и европски медији су се у претходном периоду бавили његовим статусом и још је нејасно да ли ће остати у Мадриду. Уговор са Атлетиком, који је потписао прошле године, везује га до лета 2020.

Симеоне је са Атлетиком једном био шампион Шпаније, освојио је Куп краља, Суперкуп Шпаније, две Лиге Европе и два Суперкупа Европе. Два пута је био финалиста Лиге шампиона.

Дијего Симеоне има уговор са Атлетико Мадридом до љета 2020, међутим, претходних мјесеци поново су актуелне приче о његовом могућем одласку са клупе "јорганџија".

Аргентинац, ипак, не звучи као неко ко би ускоро могао да промијени клуб.

"Разговарали смо на ту тему, да, али ништа више од тога и све што се пише је лаж. Имам више енергије сада него онда када сам дошао у клуб", рекао је шпанским медијима.

Дијего Симеоне је тренер Атлетика од 2011. године, а уговор је продужио 2015. и тада је, наводно, у њега уписана клаузула по којој би могао да оде ако неки клуб плати обештећење 8.000.000 евра.

Под његовим вођством, Мадриђани су по једном освојили Примеру, Куп краља, Суперкуп Шпаније, двије Лиге Европе и два Суперкупа Европе. Такође, Атлетико је два пута био финалиста Лиге шампиона.

Атлетико је тренутно, послије 13. кола, на трећем мјесту Примере са два бода мање од водеће Севиље, док је у Лиги шампиона два кола прије краја групне фазе на диоби првог мјеста са Борусијом Дортмунд (имају по девет бодова, пет више од Брижа и осам од Монака).

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар