Skup je Ronaldo, mnogo je skup!

Ulaznice za Juventusove utakmice probile plafon! Najjeftinija za utakmicu sa Parmom na crnom tržištu koštaće i do 178 evra!

Fudbal 01.08.2018 | 16:00
Skup je Ronaldo, mnogo je skup!
Navijači Juventusa na sedmom nebu. Niko se tome nije nadao pred početak leta. Ali sa letom stigao je i Kristijano Ronaldo i u Torinu se ponovo priča o napadu na Ligu šampiona. Samo, to košta.

Ne mislimo tu na 100.000.000 evra koliko je Juventus izdvojio za obeštećenje Realu. Stara dama će samo na marketinškim aktivnostima sigurno povratiti investiciju. Problem je onaj deo koji se tiče samih navijača. Jer njih će ove sezone apsolutno svi klubovi “šišati“ za ulaznice. I ostali klubovi su naime osetili priliku da zarade na Ronaldovom liku. Pa ko još ne bi platio da vidi najboljeg među najboljima?

Torinski Tutosport tako danas piše o cenama ulaznica za gostovanje kod Parme i spekuliše da će ulaznice za utakmicu na stadionu “Enio Tardini“ biti višestruko skuplje nego inače.

Većina je već rasprodata, delom i zato što su takparoši bili vredni, pa će karata biti, ali na crnom tržištu. Međutim, karte za severnu tribinu, na kojoj se tradicionalno okupljaju najvatreniji navijači Parme, umesto uobičajenih 25 koštaće i do 178 evra!

Poređenja radi, godišnja ulaznica za tu tribinu u protekloj sezoni – istina, igrala je Parma Seriju B, ali opet – prodavala se za 190 evra.

A na drugim delovima stadiona situacija je još gora. Ulaznica od 60 evra stajaće vas 199, onda od 70 se prodaje po ceni od 233, pristojnija mesta od okruglo 100 evra idu za čak 386, a ako baš imate novca na raspolaganju možete da pazarite i kartu od 450 evra za sedišta koja su se inače kupovala za 150?!

Ne samo Juventusovi navijači... Svi će da plate za Ronalda. Njegov debi na takmičarskoj utakmici Juventusa zakazan je za 18. avgust. Na gostovanju kod Kjeva u Veroni. Prva utakmica na domaćem terenu naredne nedelje protiv Lacija.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar