Скуп је Роналдо, много је скуп!

Улазнице за Јувентусове утакмице пробиле плафон! Најјефтинија за утакмицу са Пармом на црном тржишту коштаће и до 178 евра!

Фудбал 01.08.2018 | 16:00
Скуп је Роналдо, много је скуп!
Навијачи Јувентуса на седмом небу. Нико се томе није надао пред почетак лета. Али са летом стигао је и Кристијано Роналдо и у Торину се поново прича о нападу на Лигу шампиона. Само, то кошта.

Не мислимо ту на 100.000.000 евра колико је Јувентус издвојио за обештећење Реалу. Стара дама ће само на маркетиншким активностима сигурно повратити инвестицију. Проблем је онај део који се тиче самих навијача. Јер њих ће ове сезоне апсолутно сви клубови “шишати“ за улазнице. И остали клубови су наиме осетили прилику да зараде на Роналдовом лику. Па ко још не би платио да види најбољег међу најбољима?

Торински Тутоспорт тако данас пише о ценама улазница за гостовање код Парме и спекулише да ће улазнице за утакмицу на стадиону “Енио Тардини“ бити вишеструко скупље него иначе.

Већина је већ распродата, делом и зато што су такпароши били вредни, па ће карата бити, али на црном тржишту. Међутим, карте за северну трибину, на којој се традиционално окупљају најватренији навијачи Парме, уместо уобичајених 25 коштаће и до 178 евра!

Поређења ради, годишња улазница за ту трибину у протеклој сезони – истина, играла је Парма Серију Б, али опет – продавала се за 190 евра.

А на другим деловима стадиона ситуација је још гора. Улазница од 60 евра стајаће вас 199, онда од 70 се продаје по цени од 233, пристојнија места од округло 100 евра иду за чак 386, а ако баш имате новца на располагању можете да пазарите и карту од 450 евра за седишта која су се иначе куповала за 150?!

Не само Јувентусови навијачи... Сви ће да плате за Роналда. Његов деби на такмичарској утакмици Јувентуса заказан је за 18. август. На гостовању код Кјева у Верони. Прва утакмица на домаћем терену наредне недеље против Лација.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар