Anderleht pojačao ponudu za Vranješa!

Ispunjavaju se svi prohtevi Atinjana! Izgleda da je posao blizu kraja. . .

Fudbal 17.06.2018 | 08:45
Anderleht pojačao ponudu za Vranješa!
Belgijski velikan Anderleht pojačao je ponudu za defanzivca AEK-a Ognjena Vranješa. Ona sada iznosi 3.300.000 evra, što bi moglo da predstavlja dovoljnu svotu novca za obavljanje transfera, ukoliko su čelnici kluba iz Brisela ispunili i preostale prohteve Atinjana.

U AEK-u su pored obeštećenja tražili i 10 posto od naredne prodaje, a Anderleht mora da se obaveže i da Vranješa neće prodavati drugom grčkom klubu u naredne četiri kodine. Pored toga, AEK bi inkasirao između 100.000 i 200.000 evra kada Anderleht postane šampion Belgije.

Da je posao blizu kraja moglo se naslutiti još ranije danas, kada je AEK poslao ponudu od 1.500.000 evra za srpskog štopera iz Standarda Miloša Kosanovića.

Vranješ je ponikao u Borcu iz Banjaluke, iz kojeg 2008. godine prešao u Crvenu zvezdu, ali se nije naigrao, pa je sreću ubrzo potražio u inostransvu, gde je potvrdio kvalitet noseći dresove Krasnodara, Alanje, Elaziga, Gacijantepa, Hihona, Toma i konačno AEK-a. U dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine odigrao je 33 utakmice.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar