Андерлехт појачао понуду за Врањеша!

Испуњавају се сви прохтеви Атињана! Изгледа да је посао близу краја. . .

Фудбал 17.06.2018 | 08:45
Андерлехт појачао понуду за Врањеша!
Белгијски великан Андерлехт појачао је понуду за дефанзивца АЕК-а Огњена Врањеша. Она сада износи 3.300.000 евра, што би могло да представља довољну своту новца за обављање трансфера, уколико су челници клуба из Брисела испунили и преостале прохтеве Атињана.

У АЕК-у су поред обештећења тражили и 10 посто од наредне продаје, а Андерлехт мора да се обавеже и да Врањеша неће продавати другом грчком клубу у наредне четири кодине. Поред тога, АЕК би инкасирао између 100.000 и 200.000 евра када Андерлехт постане шампион Белгије.

Да је посао близу краја могло се наслутити још раније данас, када је АЕК послао понуду од 1.500.000 евра за српског штопера из Стандарда Милоша Косановића.

Врањеш је поникао у Борцу из Бањалуке, из којег 2008. године прешао у Црвену звезду, али се није наиграо, па је срећу убрзо потражио у инострансву, где је потврдио квалитет носећи дресове Краснодара, Алање, Елазига, Гацијантепа, Хихона, Тома и коначно АЕК-а. У дресу репрезентације Босне и Херцеговине одиграо је 33 утакмице.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар