Kunić: Borac je postojao, postojaće i dalje!

Golgeter crveno-plavih Petar Kunić razumljivo, jako je razočaran što Borac nije dobio licencu za nastup u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Fudbal 30.05.2018 | 16:15
Kunić: Borac je postojao, postojaće i dalje!
Kunić je ovog proljeća gotovo sam osigurao opstanak crveno-plavima i sa 10 pogodaka bio prvi strijelac Banjalučana, ali odlukom Drugostepene komisije Fudbalskog saveza BiH, Borac zbog dugovanja prema FK Džaja nije dobio dozvolu za nastup u sezoni 2018/19.

"Iskreno, nemam komentar, i dalje ne vjerujem da je to istina. Borac je ogroman klub i ovo je najveći udarac koji je mogao da primi. Sigurno je da svakog čovjeka koji voli Borac potresu ovakve stvari kada određene stvari krenu nabolje, u dobrom smjeru. Mi igrači i stručni štab smo izginuli na terenu i svašta prošli u proteklih godinu dana. Svi smo pravi heroji i svaka čast svima, ali eto, izgleda da ni to nije bilo dovoljno i da jednostavno nekome nije u cilju da Borac bude jak", prenio je Kunićevu izjavu portal "Borac-sport".

Prema njegovim riječima, ova situacija je jedna od najgorih u klupskoj istoriji.

"Moja poruka svima je da je Borac iznad svih i da je ovo najgora stvar u istoriji kluba, a mnogi neka se zapitaju i neka sve koji su u tome učestvovali bude sramota, a svi koji jesu će se pronaći. Nikoga ne prozivam, samo iskreno volim Borac, klub u kojem sam ponikao i koji najviše volim, pa ne mogu da budem suzdržan. Ne postoji bez razloga parola: 'U životu je važno biti Borac'! Žao mi je i iz ove situacije moraju da se izvuku pouke, ma koliko god ovo sad bilo teško. Mi smo svi prolazni, Borac postoji više od 90 godina i postojaće i dalje".

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar