Кунић: Борац је постојао, постојаће и даље!

Голгетер црвено-плавих Петар Кунић разумљиво, јако је разочаран што Борац није добио лиценцу за наступ у новој сезони Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Фудбал 30.05.2018 | 16:15
Кунић: Борац је постојао, постојаће и даље!
Кунић је овог прољећа готово сам осигурао опстанак црвено-плавима и са 10 погодака био први стријелац Бањалучана, али одлуком Другостепене комисије Фудбалског савеза БиХ, Борац због дуговања према ФК Џаја није добио дозволу за наступ у сезони 2018/19.

"Искрено, немам коментар, и даље не вјерујем да је то истина. Борац је огроман клуб и ово је највећи ударац који је могао да прими. Сигурно је да сваког човјека који воли Борац потресу овакве ствари када одређене ствари крену набоље, у добром смјеру. Ми играчи и стручни штаб смо изгинули на терену и свашта прошли у протеклих годину дана. Сви смо прави хероји и свака част свима, али ето, изгледа да ни то није било довољно и да једноставно некоме није у циљу да Борац буде јак", пренио је Кунићеву изјаву портал "Борац-спорт".

Према његовим ријечима, ова ситуација је једна од најгорих у клупској историји.

"Моја порука свима је да је Борац изнад свих и да је ово најгора ствар у историји клуба, а многи нека се запитају и нека све који су у томе учествовали буде срамота, а сви који јесу ће се пронаћи. Никога не прозивам, само искрено волим Борац, клуб у којем сам поникао и који највише волим, па не могу да будем суздржан. Не постоји без разлога парола: 'У животу је важно бити Борац'! Жао ми је и из ове ситуације морају да се извуку поуке, ма колико год ово сад било тешко. Ми смо сви пролазни, Борац постоји више од 90 година и постојаће и даље".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар