Video: Zvezda i Olimpijakos blizu dogovora!

Marin stiže u Beograd?! Marko Marin, nekadašnji igrač Čelsija i reprezentativac Nemačke, nalazi se u pregovorima oko prelaska u Crvenu zvezdu.

Fudbal 30.05.2018 | 13:45
Video: Zvezda i Olimpijakos blizu dogovora!
Kako saznaje Sportski žurnal, pregovori Olimpijakosa i Crvene zvezde o jednogodišnjoj pozajmici krenuli su u dobrom smeru, što nije bio slučaj početkom meseca – kada se kao prvi i osnovni problem isticala velika plata dvadesetdevetogodišnjeg krilnog napadača od 1.200.000 evra.

Momak iz Gradiške, koji je svojevremeno važio za jednog od većih talenata u Evropi, odigrao je u sezoni za nama 27 utakmica za Oli, postigavši sedam golova i upisavši asistenciju manjem, a prema navodima pristao bi i na gotovo duplo manja primanja kako bi realizovao transfer u Beograd.

Marko je nekoliko puta isticao da je veliki navijač šampiona Srbije, može da igra na oba krila, kao i na poziciji organizatora igre, ali ostaje da se vidi da li će se pregovori pozitivno i završiti.

Ponikao je u Ajntrahu iz Frankfurta, prošao je sve selekcije Nemačke i za najjači tim sakupio 16 nastupa, a bio je deo tima koji je 2010. bio treći na Svetskom prvenstvu.

Afirmisao se nastupajući za Borusiju iz Mehengladbaha i Verder iz Bremena, dok ga je Žoze Murinjo slao na pozajmice u Sevilju, Fiorentinu, Anderleht i Trabzonspor.

Marin je prošlog leta odigrao oba susreta protiv Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Partizana, u dvomeču koji je grčki velikan prošao dalje ukupnim rezultatom 5:3.

S druge strane, crveno-beli su u zimskom prelaznom roku već doveli jednog igrača iz Pireja – napadača sa Komorskih ostrva El Fardua Bena, koji je ostavio veoma dobar utisak na putu ka titulu šampiona.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar