Видео: Звезда и Олимпијакос близу договора!

Марин стиже у Београд?! Марко Марин, некадашњи играч Челсија и репрезентативац Немачке, налази се у преговорима око преласка у Црвену звезду.

Фудбал 30.05.2018 | 13:45
Видео: Звезда и Олимпијакос близу договора!
Како сазнаје Спортски журнал, преговори Олимпијакоса и Црвене звезде о једногодишњој позајмици кренули су у добром смеру, што није био случај почетком месеца – када се као први и основни проблем истицала велика плата двадесетдеветогодишњег крилног нападача од 1.200.000 евра.

Момак из Градишке, који је својевремено важио за једног од већих талената у Европи, одиграо је у сезони за нама 27 утакмица за Оли, постигавши седам голова и уписавши асистенцију мањем, а према наводима пристао би и на готово дупло мања примања како би реализовао трансфер у Београд.

Марко је неколико пута истицао да је велики навијач шампиона Србије, може да игра на оба крила, као и на позицији организатора игре, али остаје да се види да ли ће се преговори позитивно и завршити.

Поникао је у Ајнтраху из Франкфурта, прошао је све селекције Немачке и за најјачи тим сакупио 16 наступа, а био је део тима који је 2010. био трећи на Светском првенству.

Афирмисао се наступајући за Борусију из Мехенгладбаха и Вердер из Бремена, док га је Жозе Мурињо слао на позајмице у Севиљу, Фиорентину, Андерлехт и Трабзонспор.

Марин је прошлог лета одиграо оба сусрета против Олимпијакоса у квалификацијама за Лигу шампиона против Партизана, у двомечу који је грчки великан прошао даље укупним резултатом 5:3.

С друге стране, црвено-бели су у зимском прелазном року већ довели једног играча из Пиреја – нападача са Коморских острва Ел Фардуа Бена, који је оставио веома добар утисак на путу ка титулу шампиона.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар