Teroristi upali u crkvu u Groznom

Četvorica terorista pokušala su zarobiti vjernike u crkvi Arhangela Mihaila u centru čečenske prijestonice Groznog, javlja Sputnjik.

Svijet 19.05.2018 | 23:01
Teroristi upali u crkvu u Groznom
Poginula su dvojica policajca i jedan posjetilac hrama. U operaciji specijalnih snaga napadači su ubijeni, saopštio je novinarima predsjednik Čečenije Ramzan Kadirov.

"Imamo operativne informacije da su teroristi naredbu dobili iz jedne zapadne zemlje", rekao je Kadirov.

On je stigao na mjesto napada i lično kontrolisao provođenje specijalne operacije koja je trajala svega nekoliko minuta.

U toku je identificiranje terorista, a mjesto je opkoljeno.





(Agencije)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Rusian Federatin

19.05.2018 21:15

Napadaci ubijeni.,,Mislim da se radi o prekomjernoj upotrebi sile,,.Dva policajca poginula da bi zastitile svoje komsije Hriscane,presednik Republike licno komandovao operacijom,no koment.Respekt.

ODGOVORITE
Name

Suvorov.

20.05.2018 04:13

To je primjer da je predsednik kadirov iskreni borac protiv terorizma.

Name

Knele

20.05.2018 08:59

Veliki respekt za Kadirova.

Name

Grozni

20.05.2018 05:37

Rat Čečena protiv Rusije nikad nije ni prestao Kadirov prodao si se Rusima i njihov si piun .Čečeni nikad Rusima neče oprostiti kao i što nisu sve masakre ubistva rušenja Čečenije..To što ti pričaš da je naredjenje došlo iz neke Zapadne zemlje to je to tvoje i Rusko spinovanje.Viriš Putinu iz one stvari.On te fala bogu kontroliše tako da bi ti mogao kontrolisati Čečene.Ali vidiš da neide.U Rusiji prividno stanje da je sve u redu ali daleko od toga da je dobro.Odnosi Putina i predsednika Belorusije nikad gori.Čečeni ne prestaju svoje aktivnosti.Neke zemlje prelaze sa čirilice na latinicu Idr.Ovo sa Čečenima je samo početak problema koji niksd nije prestao.A Rusiji sad još i to samo treba.

ODGOVORITE
Name

Camil

20.05.2018 11:53

Matere ti dal si normalan o cem ti to....