Терористи упали у цркву у Грозном

Четворица терориста покушала су заробити вјернике у цркви Архангела Михаила у центру чеченске пријестонице Грозног, јавља Спутњик.

Свијет 19.05.2018 | 23:01
Терористи упали у цркву у Грозном
Погинула су двојица полицајца и један посјетилац храма. У операцији специјалних снага нападачи су убијени, саопштио је новинарима предсједник Чеченије Рамзан Кадиров.

"Имамо оперативне информације да су терористи наредбу добили из једне западне земље", рекао је Кадиров.

Он је стигао на мјесто напада и лично контролисао провођење специјалне операције која је трајала свега неколико минута.

У току је идентифицирање терориста, а мјесто је опкољено.





(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Русиан Федератин

19.05.2018 21:15

Нападаци убијени.,,Мислим да се ради о прекомјерној употреби силе,,.Два полицајца погинула да би заститиле своје комсије Хрисцане,преседник Републике лицно командовао операцијом,но комент.Респект.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суворов.

20.05.2018 04:13

То је примјер да је председник кадиров искрени борац против тероризма.

Name

Кнеле

20.05.2018 08:59

Велики респект за Кадирова.

Name

Грозни

20.05.2018 05:37

Рат Чечена против Русије никад није ни престао Кадиров продао си се Русима и њихов си пиун .Чечени никад Русима нече опростити као и што нису све масакре убиства рушења Чеченије..То што ти причаш да је наредјење дошло из неке Западне земље то је то твоје и Руско спиновање.Вириш Путину из оне ствари.Он те фала богу контролише тако да би ти могао контролисати Чечене.Али видиш да неиде.У Русији привидно стање да је све у реду али далеко од тога да је добро.Односи Путина и председника Белорусије никад гори.Чечени не престају своје активности.Неке земље прелазе са чирилице на латиницу Идр.Ово са Чеченима је само почетак проблема који никсд није престао.А Русији сад још и то само треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цамил

20.05.2018 11:53

Матере ти дал си нормалан о цем ти то....