Vatreni obračun u centru Podgorice

Jedno lice je poginulo, a još jedno je ranjeno kada je na njih u centru Podgorice pucalo za sada nepoznato lice, saopštila je crnogorska policija.

Region 31.03.2018 | 14:28
Vatreni obračun u centru Podgorice
Centar Podgorice je blokiran, a policija vrši uviđaj. Osoba koja je pucala na njih je u bekstvu, i policija intenztivno traga za napadačem. Crnogorski mediji navode da se pucnjava dogodila u kafiću "Forum" i da su pogođene dve mlađe osobe - Radivoje J. i Miloš Šaković.

Prema nezvaničnim informacijama, policija traga za plavim golfom, a navodno se više policijskih oklopnih vozila zaputilo ka Zagoriču, naselju gde inače žive Šakovići.



Obe osobe transportovane su u Klinički Centar, odakle je saopšteno da ranjeni imaju prostrelne rane grudi i da su životno ugroženi, a crnogorske "Vijesti" pišu da je Radivoje J. poginuo.

Iz Kliničkog centra su naveli da je Šaković više puta ranjen i da je trenutno na reanimaciji i na aparatima. Direktor Urgentnog bloka Nermin Abdić kazao je da je Šaković životno ugrožen i da je na reanimaciji.

Prema rečima očevidaca, svađa između dva muškarca počela je u obližnjem lokalu u strogom centru grada.

(Blic.rs)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Samo Napred ,

31.03.2018 12:38

Sada ste u natu ,ozezite sto jace bit ce bolje.

ODGOVORITE
Name

Re

31.03.2018 13:07

Grohotom se smijem koja si ti budaletina, sta ima nato sa ovim.Uzmi jedan apaurin da ti bude lakse.Obracun bandu a tebi nato u glavi.

Name

Ja

31.03.2018 14:31

Pisem iz Podgorice. Ima veze sa Nato, kako nema. Covjek je liJepo rekao sad ste u NATO samo ozezite. To i ja mislim. J.bo nas NATO.

Name

RE JA

31.03.2018 15:05

Pošto iz Podgorice možeš li na objasniti kolika su ta mjesta Kavani i Škaljari,ima li tamo bar jedna osoba da se nebavi dilovanjem droge na veliko,koliko ih je još živih ,da običan normalan čovjek može prošetati ljeti po primorju,Podgorici,Beogradu i Novom Sadu da ne ostane bez automobila na parkingu jer su oni nekom postavili bombu pod auto,pa strada još nekoliko okolnih ili da se vrše ubistva po semaforima i baštama kafića pa stradaju nedužni ljudi koji se nađu u blizini lica koje su njihove mete.

Name

Re Re Ja,

31.03.2018 16:12

Tri cetiri puta ,porodicom smo bili nacrnog - primorju, nikada vise,nikada"eto sada razmisljajte koliko nam je lepo bilo ;ne izplaca nam se pisati sta nismo sve prezivljavali ,toliko na znanje.

Name

Ja

31.03.2018 19:04

Zao mi je sto ste tako proslo na ljetovanju ali izvinite samo ste krivi.Ko god odluci ljetovati u CG i jos za to da pare sam je kriv za sve sto ga snadje. Ovo je luda zemlja i narod.