Ватрени обрачун у центру Подгорице

Једно лице је погинуло, а још једно је рањено када је на њих у центру Подгорице пуцало за сада непознато лице, саопштила је црногорска полиција.

Регион 31.03.2018 | 14:28
Ватрени обрачун у центру Подгорице
Центар Подгорице је блокиран, а полиција врши увиђај. Особа која је пуцала на њих је у бекству, и полиција интензтивно трага за нападачем. Црногорски медији наводе да се пуцњава догодила у кафићу "Форум" и да су погођене две млађе особе - Радивоје Ј. и Милош Шаковић.

Према незваничним информацијама, полиција трага за плавим голфом, а наводно се више полицијских оклопних возила запутило ка Загоричу, насељу где иначе живе Шаковићи.



Обе особе транспортоване су у Клинички Центар, одакле је саопштено да рањени имају прострелне ране груди и да су животно угрожени, а црногорске "Вијести" пишу да је Радивоје Ј. погинуо.

Из Клиничког центра су навели да је Шаковић више пута рањен и да је тренутно на реанимацији и на апаратима. Директор Ургентног блока Нермин Абдић казао је да је Шаковић животно угрожен и да је на реанимацији.

Према речима очевидаца, свађа између два мушкарца почела је у оближњем локалу у строгом центру града.

(Блиц.рс)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Само Напред ,

31.03.2018 12:38

Сада сте у нату ,озезите сто јаце бит це боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

31.03.2018 13:07

Грохотом се смијем која си ти будалетина, ста има нато са овим.Узми један апаурин да ти буде лаксе.Обрацун банду а теби нато у глави.

Name

Ја

31.03.2018 14:31

Писем из Подгорице. Има везе са Нато, како нема. Цовјек је лиЈепо рекао сад сте у НАТО само озезите. То и ја мислим. Ј.бо нас НАТО.

Name

РЕ ЈА

31.03.2018 15:05

Пошто из Подгорице можеш ли на објаснити колика су та мјеста Кавани и Шкаљари,има ли тамо бар једна особа да се небави диловањем дроге на велико,колико их је још живих ,да обичан нормалан човјек може прошетати љети по приморју,Подгорици,Београду и Новом Саду да не остане без аутомобила на паркингу јер су они неком поставили бомбу под ауто,па страда још неколико околних или да се врше убиства по семафорима и баштама кафића па страдају недужни људи који се нађу у близини лица које су њихове мете.

Name

Ре Ре Ја,

31.03.2018 16:12

Три цетири пута ,породицом смо били нацрног - приморју, никада висе,никада"ето сада размисљајте колико нам је лепо било ;не изплаца нам се писати ста нисмо све презивљавали ,толико на знање.

Name

Ја

31.03.2018 19:04

Зао ми је сто сте тако просло на љетовању али извините само сте криви.Ко год одлуци љетовати у ЦГ и јос за то да паре сам је крив за све сто га снадје. Ово је луда земља и народ.