Luis Enrike neće u Čelsi, hoće u Arsenal!

Možda je to prilika za Slavišu Jokanovića. . .

Fudbal 19.03.2018 | 21:15
Luis Enrike neće u Čelsi, hoće u Arsenal!
Nedavno je vest u britanskim medijima glasila da je Slaviša Jokanović zanimljiv Čelsiju, ali da prednost ima Luis Enrike i da je upravo Španac glavni kandidat za naslednika Antonija Kontea, koji će na kraju sezone definitivno napustiti "plavce".

Od ove nedelje, čini se, sve se menja i srpski trener znatno popravlja svoje pozicije kao kandidat za menadžera još uvek aktuelnog prvaka Engleske.

Zašto?

Luis Enrike ne želi u Čelsi - već u Arsenal, pišu engleski mediji. Da bi bivši trener Barselone preuzeo "tobdžije", potrebno je da Arsen Venger posle 22 godine napusti Arsenal. Ali, to ne deluje nemoguće jer je nezadovoljstvo navijača slavnog kluba sve veće zbog toga što "tobdžije" već godinama ne uspevaju da se uključe u borbu za titulu, a i trofeji sve ređe dolaze na "Emirate". 

Prema izvorima bliskim Enrikeu, Španac je stava da bi u Arsenalu, ipak, imao manji pritisak i da bi bez problema mogao svoje ideje da sprovodi u deli.

Kao ozbiljni kandidati spominju se Dijego Simeone i Karlo Anćeloti, ali ne bi čudilo da mašinerija Romana Abramoviča izabere upravo Jokanovića, koji se dokazao vodeći Votford i Fulam i o kome britanski mediji pišu s puno hvale.

Čelsi je ove sezone branio titulu, ali je davno ostao bez šansi da se bori za nju. U međuvremenu je ispao iz Lige šampiona, pa će kroz Premijer ligu morati da obezbedi mesto u evropskoj eliti naredne sezone.

To Konteu i njegovim pulenima ne ide lako, jer su "plavci" tek peti i imaju pet bodova manje od četvrtoplasiranog Totenhema.

Čelsiju jedina nada za trofej ove sezone ostaje FA kup.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar