Луис Енрике неће у Челси, хоће у Арсенал!

Можда је то прилика за Славишу Јокановића. . .

Фудбал 19.03.2018 | 21:15
Луис Енрике неће у Челси, хоће у Арсенал!
Недавно је вест у британским медијима гласила да је Славиша Јокановић занимљив Челсију, али да предност има Луис Енрике и да је управо Шпанац главни кандидат за наследника Антонија Контеа, који ће на крају сезоне дефинитивно напустити "плавце".

Од ове недеље, чини се, све се мења и српски тренер знатно поправља своје позиције као кандидат за менаџера још увек актуелног првака Енглеске.

Зашто?

Луис Енрике не жели у Челси - већ у Арсенал, пишу енглески медији. Да би бивши тренер Барселоне преузео "тобџије", потребно је да Арсен Венгер после 22 године напусти Арсенал. Али, то не делује немогуће јер је незадовољство навијача славног клуба све веће због тога што "тобџије" већ годинама не успевају да се укључе у борбу за титулу, а и трофеји све ређе долазе на "Емирате". 

Према изворима блиским Енрикеу, Шпанац је става да би у Арсеналу, ипак, имао мањи притисак и да би без проблема могао своје идеје да спроводи у дели.

Као озбиљни кандидати спомињу се Дијего Симеоне и Карло Анћелоти, али не би чудило да машинерија Романа Абрамовича изабере управо Јокановића, који се доказао водећи Вотфорд и Фулам и о коме британски медији пишу с пуно хвале.

Челси је ове сезоне бранио титулу, али је давно остао без шанси да се бори за њу. У међувремену је испао из Лиге шампиона, па ће кроз Премијер лигу морати да обезбеди место у европској елити наредне сезоне.

То Контеу и његовим пуленима не иде лако, јер су "плавци" тек пети и имају пет бодова мање од четвртопласираног Тотенхема.

Челсију једина нада за трофеј ове сезоне остаје ФА куп.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар