Ove godine bez skuplje struje

Predsjednik Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske Vladislav Vladičić izjavio je danas da u ovoj godini neće biti povećanja cijene električne energije.

Republika Srpska 28.02.2018 | 12:45
Ove godine bez skuplje struje
Vladičić je u završnoj rječi o prijedlogu budžeta Regulatorne komisije za ovu godinu u Narodnoj skupštini Srpske istakao da nema nijednog njegovog fiktivnog naloga, niti je u bilo kojem nalogu ili računu "promijenjeno slovo ili brojka".

Opozicioni poslanici su postavljali pitanje tokom rasprave da li se i njegovo ime nalazi u "naručenim fiktivnim računima koje je radio nastavnik likovnog iz Trebinja".

Vladičić je naglasio da će dostaviti dokumentaciju poslanicima i poslaničkim klubovima u vezi sa malim hidroelektranama, izdavanjem dozvola za njihovu gradnju, te visinom naknada.

On je rekao da treba dati veću pažnju pitanju kvaliteta snabdijevanja strujom.

Izvor: Srna

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Лија

28.02.2018 11:47

А што то не би поскупила??? Не прави питу ко има већ ко је навикао.

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

28.02.2018 11:59

A TO JE REKAO Vladicic-ilk koji je K oristio usluge falsifikatora Papovica.KAKO ga nije sramota da se JAVLJA.Treba da odgovara pred Zakonom

ODGOVORITE
Name

Veber

28.02.2018 12:16

Samo dok i na nju ne uvedu akcize i veću stou PDV na 23%, uz to će letnja tarifa ostati kao zimska i tako neće biti nikakve promene, a onda zimska dolazi povećana na to u oktobru. Pored toga na cenu stuje su već dodali taksu na eksploataciju prirodnih resursa, povećanu taksu na angažovanu snagu i druge namete. Toliko o poskupljenju struje u RS. Za to vreme naši rudnici se otimaju od naroda, i daju stranim okupatorima korporacijama IFT-u je dat rudnik Stanari, pokolnjen. Gacko je dato kinezima, Ugljevik Komsar enerdžiu, reka Drina takođe ide u istomp paketu, narodu ostaje samo da nemoćno gleda kako mu ova vlast otima svep prorodne resurse i daje ih belosveskom pljačkaškom ološu, kako ga svakodnevno zadužuje i uništava dok umire od glade bez posla u srušenoj privredi pod privatlukom-mafijašlukom.

ODGOVORITE
Name

lola

28.02.2018 12:51

Do izbora,a poslije...

ODGOVORITE
Name

In

28.02.2018 14:22

Naredio baja da nema poskupljenja do izbora da dobije glasove a onda ce poskupljenje . Mile Mile procitao te narod sce ti je uzalud d.

ODGOVORITE
Name

Direkt

28.02.2018 15:56

I sad je skuplja struja posto zimska je tarifa, a i elektrodistribucija s vremena na vrijeme osmisli neku novu stavku da poveca cijenu.

ODGOVORITE