Ове године без скупље струје

Предсједник Регулаторне комисије за енергетику Републике Српске Владислав Владичић изјавио је данас да у овој години неће бити повећања цијене електричне енергије.

Република Српска 28.02.2018 | 12:45
Ове године без скупље струје
Владичић је у завршној рјечи о приједлогу буџета Регулаторне комисије за ову годину у Народној скупштини Српске истакао да нема ниједног његовог фиктивног налога, нити је у било којем налогу или рачуну "промијењено слово или бројка".

Опозициони посланици су постављали питање током расправе да ли се и његово име налази у "нарученим фиктивним рачунима које је радио наставник ликовног из Требиња".

Владичић је нагласио да ће доставити документацију посланицима и посланичким клубовима у вези са малим хидроелектранама, издавањем дозвола за њихову градњу, те висином накнада.

Он је рекао да треба дати већу пажњу питању квалитета снабдијевања струјом.

Извор: Срна

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Лија

28.02.2018 11:47

А што то не би поскупила??? Не прави питу ко има већ ко је навикао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

28.02.2018 11:59

А ТО ЈЕ РЕКАО Владициц-илк који је К ористио услуге фалсификатора Паповица.КАКО га није срамота да се ЈАВЉА.Треба да одговара пред Законом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вебер

28.02.2018 12:16

Само док и на њу не уведу акцизе и већу стоу ПДВ на 23%, уз то ће летња тарифа остати као зимска и тако неће бити никакве промене, а онда зимска долази повећана на то у октобру. Поред тога на цену стује су већ додали таксу на експлоатацију природних ресурса, повећану таксу на ангажовану снагу и друге намете. Толико о поскупљењу струје у РС. За то време наши рудници се отимају од народа, и дају страним окупаторима корпорацијама ИФТ-у је дат рудник Станари, поколњен. Гацко је дато кинезима, Угљевик Комсар енерџиу, река Дрина такође иде у истомп пакету, народу остаје само да немоћно гледа како му ова власт отима свеп прородне ресурсе и даје их белосвеском пљачкашком олошу, како га свакодневно задужује и уништава док умире од гладе без посла у срушеној привреди под приватлуком-мафијашлуком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лола

28.02.2018 12:51

До избора,а послије...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

28.02.2018 14:22

Наредио баја да нема поскупљења до избора да добије гласове а онда це поскупљење . Миле Миле процитао те народ сце ти је узалуд д.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

28.02.2018 15:56

И сад је скупља струја посто зимска је тарифа, а и електродистрибуција с времена на вријеме осмисли неку нову ставку да повеца цијену.

ОДГОВОРИТЕ