Sberbank donirala đacima računare

Sberbank a. d. Banja Luka se kontinuirano trudi da podrži lokalne zajednice u kojima posluje, te je tim povodom uručena računarska oprema Osnovnoj školi "Petar Petrović Njegoš" u Velikoj Obarskoj kod Bijeljine.

Republika Srpska 27.02.2018 | 13:46
Sberbank donirala đacima računare
Računari koji su dostavljeni Osnovnoj školi "Petar Petrović Njegoš# služiće za opremanje kabineta informatike.

Direktorica Mira Savić je u ime škole preuzela računare, te je ovim povodom izjavila:

„Mnogo smo zahvalni na donaciji računara, jer je do sada održavanje nastave iz predmeta informatika bilo otežano zbog dotrajale i stare računarske opreme.

Donacija Sberbank a.d. Banja Luka je značajan doprinos radu naše školske ustanove, jer će se sada nastava moći neometano održavati na zadovoljstvo učenika i nastavnika.“

Gordan Đukić, direktor Sektora prodaja i mreža filijala u Sberbank a.d. Banja Luka je povodom uručivanja donacija izjavio:

„Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja naše banke, te smo jako ponosni što smo bili u mogućnosti da izađemo u susret Osnovnoj školi `Petar Petrović Njegoš`.“

On dalje nastavlja: „Za Sberbank a.d. Banjaluka je angažman na projektima društveno-odgovornog poslovanja proizvod našeg čvrstog uvjerenja da samo kroz podršku trajnim vrijednostima društva u kome radimo i živimo možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.“

Sberbank Banja Luka se trudi da u svakom trenutku stanovnicima lokalnih zajednica u kojima posluje da do znanja u kolikoj mjeri prepoznaje njihove probleme. 

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

stedisaaaa

27.02.2018 13:12

DOBAR POTEZ STRANE BANKE - A BOBAR BANKA POKUPILA NOVAC OD NARODA I JAVNIH USTANOVA I DONIRALA LOPOVIMA I KORUPTERIMA U VIDU KREDITA ????

ODGOVORITE
Name

re

27.02.2018 14:52

Ako to micko I njegovi ne prodaju.veliki su to muljatori.