Сбербанк донирала ђацима рачунаре

Сбербанк а. д. Бања Лука се континуирано труди да подржи локалне заједнице у којима послује, те је тим поводом уручена рачунарска опрема Основној школи "Петар Петровић Његош" у Великој Обарској код Бијељине.

Република Српска 27.02.2018 | 13:46
Сбербанк донирала ђацима рачунаре
Рачунари који су достављени Основној школи "Петар Петровић Његош# служиће за опремање кабинета информатике.

Директорица Мира Савић је у име школе преузела рачунаре, те је овим поводом изјавила:

„Много смо захвални на донацији рачунара, јер је до сада одржавање наставе из предмета информатика било отежано због дотрајале и старе рачунарске опреме.

Донација Сбербанк а.д. Бања Лука је значајан допринос раду наше школске установе, јер ће се сада настава моћи неометано одржавати на задовољство ученика и наставника.“

Гордан Ђукић, директор Сектора продаја и мрежа филијала у Сбербанк а.д. Бања Лука је поводом уручивања донација изјавио:

„Друштвена одговорност је једно од основних начела пословања наше банке, те смо јако поносни што смо били у могућности да изађемо у сусрет Основној школи `Петар Петровић Његош`.“

Он даље наставља: „За Сбербанк а.д. Бањалука је ангажман на пројектима друштвено-одговорног пословања производ нашег чврстог увјерења да само кроз подршку трајним вриједностима друштва у коме радимо и живимо можемо створити боље и напредније окружење за све нас.“

Сбербанк Бања Лука се труди да у сваком тренутку становницима локалних заједница у којима послује да до знања у коликој мјери препознаје њихове проблеме. 

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

стедисаааа

27.02.2018 13:12

ДОБАР ПОТЕЗ СТРАНЕ БАНКЕ - А БОБАР БАНКА ПОКУПИЛА НОВАЦ ОД НАРОДА И ЈАВНИХ УСТАНОВА И ДОНИРАЛА ЛОПОВИМА И КОРУПТЕРИМА У ВИДУ КРЕДИТА ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

27.02.2018 14:52

Ако то мицко И његови не продају.велики су то муљатори.