Komšinica tražila glumca u šumi

Ljubinka svedoči o povredama pretučenog glumca.

Zabava 20.02.2018 | 07:25
Komšinica tražila glumca u šumi
Vasa Spasojević (72) , penzionisani glumac pozorišta u Zaječaru, koga je komšija Dušan J. (59) brutalno pretukao i koji se od subote uveče nalazi u kritičnom stanju u bolnici u Nišu, nađen je u šumarku u Gamzigradskoj banji kako leži u lokvi krvi i bez svesti!

Vasa je u subotu po podne krenuo kod prijateljice Ljubinke Marinković na kafu, ali nije stigao kod nje. Kada je videla da kasni, Ljubinka Marinković se zabrinula i krenula kroz borovu šumu da ga sretne.

Odjednom sam čula  zapomaganje: „’Ljubinka, upomoć, upomoć!’’ Bio je iznemogao, ali sam mu poznala glas i krenula u tom pravcu - kaže uzrujano prijateljica pretučenog glumca.

Prema njenim rečima, policija je pronašla motku preko onesvešćenog Vase.

- Čula sam kako policajac kaže: „Eno ga, čovek leži. Smrskana mu je lobanja, vidi mu se mozak - priča Ljubinka.

Ona kaže da ga je osumnjičeni Dušan J. oktobra prošle godine već pretukao i da mu je i tada povredio glavu, zbog čega je nedavno davala izjavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru. 

U bolnici u Nišu su nam rekli da je glumac i dalje u teškom stanju.

- Primljen je u veoma teškom, polukomatoznom stanju, sa više teških povreda na čitavom telu, posebno na glavi. Slomljena mu je nosna kost i ima višestruke prelome lobanje. Operisan je iste noći, ali je i dalje bez svesti I priključen je na aparat za veštačko disanje. Njegov život visi o koncu - kazali su nam u KBC Niš. 

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

pilica

20.02.2018 06:36

Jadni starac kostalaga p''''a hoce jadna dusa nesto mlado piletine ili dobre kokoske i toga kostade glave.

ODGOVORITE