Комшиница тражила глумца у шуми

Љубинка сведочи о повредама претученог глумца.

Забава 20.02.2018 | 07:25
Комшиница тражила глумца у шуми
Васа Спасојевић (72) , пензионисани глумац позоришта у Зајечару, кога је комшија Душан Ј. (59) брутално претукао и који се од суботе увече налази у критичном стању у болници у Нишу, нађен је у шумарку у Гамзиградској бањи како лежи у локви крви и без свести!

Васа је у суботу по подне кренуо код пријатељице Љубинке Маринковић на кафу, али није стигао код ње. Када је видела да касни, Љубинка Маринковић се забринула и кренула кроз борову шуму да га сретне.

Одједном сам чула  запомагање: „’Љубинка, упомоћ, упомоћ!’’ Био је изнемогао, али сам му познала глас и кренула у том правцу - каже узрујано пријатељица претученог глумца.

Према њеним речима, полиција је пронашла мотку преко онесвешћеног Васе.

- Чула сам како полицајац каже: „Ено га, човек лежи. Смрскана му је лобања, види му се мозак - прича Љубинка.

Она каже да га је осумњичени Душан Ј. октобра прошле године већ претукао и да му је и тада повредио главу, због чега је недавно давала изјаву Основном јавном тужилаштву у Зајечару. 

У болници у Нишу су нам рекли да је глумац и даље у тешком стању.

- Примљен је у веома тешком, полукоматозном стању, са више тешких повреда на читавом телу, посебно на глави. Сломљена му је носна кост и има вишеструке преломе лобање. Оперисан је исте ноћи, али је и даље без свести И прикључен је на апарат за вештачко дисање. Његов живот виси о концу - казали су нам у КБЦ Ниш. 

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

пилица

20.02.2018 06:36

Јадни старац косталага п''''а хоце јадна дуса несто младо пилетине или добре кокоске и тога костаде главе.

ОДГОВОРИТЕ