Kjelini vs Kejn: Da ga zaustavim? Pa, nisam toliko arogantan!

„U utorak je samo prvi korak na putovanju za koje verujem da će se završiti u maju u Kijevu“, kaže štoper Juventusa.

Fudbal 13.02.2018 | 12:45
Kjelini vs Kejn: Da ga zaustavim? Pa, nisam toliko arogantan!
Jedan od najboljih napadača današnjice protiv jednog od najspremnijih i taktički najobučenijih štopera planete. Pa, kom opanci, kom obojici.

Nije lako ni jednom, ni drugom. Svetska su klasa. Sve garantuje spektakl kad udari Hari Kejn na ĐorđaKjelinija.

„Skoro da je nemoguće da sam zaustavim Kejna, u situaciji „jedan na jedan“. Nisam toliko arogantan da bih tako nešto tvrdio“, oprezno će štoper Juventusa pred obračun sa Totenhemom u osmini finala Lige šampiona (sreda, 20.45).

Crno-beli su primili gol jedan jedini gol na poslednjih 16 utakmica, dok mu u goste dolazi napadački potentan tim iz Premijer lige, koji je na 20 vezan ih susreta poentirao bar jednom.

„Nadam se da će Juventus timski uspeti da se odupre Totenhemu. Važni su dueli „jedan na jedan“, međutim, bitnije je da ekipa bude na maksimalnom nivou kako bi neutralisala pojedince londonskog tima. Ne samo Kejna. Ne bismo smeli Engleze da svedemo samo na Harija, ceo tim im je opasan“.

Ovo će biti treći susret Juvea i Totenhema u poslednje tri godine. Leta 2016. Stara dama je slavila na Međunarodnom kupu šampiona (2:1), a Pevci im se revanširali u prijateljskom duelu u avgustu 2017. godine (2:0).

„Naš prioritet biće da ne primimo gol. Neće biti lako, jer Totenhem postiže dosta golova i ima snažne napadače, pokušaćemo da ih zaustavimo timskom igrom. Što im manje prostora damo, to će biti bolje za nas. Znamo šta sve mogu, gledali smo ih čestio, igrali smo protiv njih, nisu slučajno stigli do nokaut faze. Baš su se razvili kao ekipa. Poštujemo ih, međutim, u utorak je samo prvi korak na putovanju za koje verujem da će se završiti u maju u Kijevu“, rekao je Đorđo Kjelini.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar