Кјелини вс Кејн: Да га зауставим? Па, нисам толико арогантан!

„У уторак је само први корак на путовању за које верујем да ће се завршити у мају у Кијеву“, каже штопер Јувентуса.

Фудбал 13.02.2018 | 12:45
Кјелини вс Кејн: Да га зауставим? Па, нисам толико арогантан!
Један од најбољих нападача данашњице против једног од најспремнијих и тактички најобученијих штопера планете. Па, ком опанци, ком обојици.

Није лако ни једном, ни другом. Светска су класа. Све гарантује спектакл кад удари Хари Кејн на ЂорђаКјелинија.

„Скоро да је немогуће да сам зауставим Кејна, у ситуацији „један на један“. Нисам толико арогантан да бих тако нешто тврдио“, опрезно ће штопер Јувентуса пред обрачун са Тотенхемом у осмини финала Лиге шампиона (среда, 20.45).

Црно-бели су примили гол један једини гол на последњих 16 утакмица, док му у госте долази нападачки потентан тим из Премијер лиге, који је на 20 везан их сусрета поентирао бар једном.

„Надам се да ће Јувентус тимски успети да се одупре Тотенхему. Важни су дуели „један на један“, међутим, битније је да екипа буде на максималном нивоу како би неутралисала појединце лондонског тима. Не само Кејна. Не бисмо смели Енглезе да сведемо само на Харија, цео тим им је опасан“.

Ово ће бити трећи сусрет Јувеа и Тотенхема у последње три године. Лета 2016. Стара дама је славила на Међународном купу шампиона (2:1), а Певци им се реванширали у пријатељском дуелу у августу 2017. године (2:0).

„Наш приоритет биће да не примимо гол. Неће бити лако, јер Тотенхем постиже доста голова и има снажне нападаче, покушаћемо да их зауставимо тимском игром. Што им мање простора дамо, то ће бити боље за нас. Знамо шта све могу, гледали смо их честио, играли смо против њих, нису случајно стигли до нокаут фазе. Баш су се развили као екипа. Поштујемо их, међутим, у уторак је само први корак на путовању за које верујем да ће се завршити у мају у Кијеву“, рекао је Ђорђо Кјелини.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар