Branko Đurić hitno operisan

Poznati glumac i producent Branko Đurić Đuro hitno je operisan u Ljubljani nakon što se neko vreme žalio na konstantne bolove.

Zabava 15.01.2018 | 11:21
Branko Đurić hitno operisan
Kako saznaje „Dnevni avaz“, reč je o manjem operativnom zahvatu kojem je Đuro podrvrgnut pre dva dana i trenutno se oseća dobro.

Nije poznato o kakvom se tačno operativnom zahvatu radi, ali će popularni glumac jedno vreme morati na bolovanje. Uskoro se očekuje da izađe iz bolnice i oporavak nastavi u krugu porodice.

No, kako već sada najavljuje, publika neće dugo čekati njegov povratak na scenu. Čim se oporavi nastavlja sa izvođenjem svoje hit predstave "Đurologija", ali u planu ima i druge projekte.

(Kurir)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

cris

15.01.2018 10:48

Oš da ti kažem otvoreno?

ODGOVORITE
Name

Sveznalica

15.01.2018 10:51

Legendi zelimo brz oporavak i svako dobro!!

ODGOVORITE
Name

grohotom se smijem

15.01.2018 19:46

KRALJ-u brz oporavak

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

17.01.2018 09:16

Niti je legenda niti kakav kralj. Ne znam kakav mentalni sklop imaju ljudi koji u njemu vide nekog ekstra glumca, komičara ili čovjeka. Pokušava "biti najpametniji i veliki filozof", a u stvari je isplivao na površinu u ovom našem regionalnom blatu kada su etika i kultura na najnižim granama od početka civilizacije. Nije uopšte svoj ,hoće da budi tuđi i svačiji i da svakom "jelu bude začin". Ako on treba da bude nekom uzor, onda smo odavno dotaknuli dno.

ODGOVORITE
Name

alapača

18.01.2018 16:55

Ti nisi nikakav car nego obični nihilista. Šta god ti mislio, ima nas mnogo koji volimo Đuru. On je duhovit, šarmantan i uspješan. A ti možeš da mu pljuneš pod prozor. Pamtimo ga još od osamdesetih godina kao momka koji nas je do suza nasmijavao. A sad je baš u zreloj, najboljoj umjetničkoj fazi. Ua za Cara!