Бранко Ђурић хитно оперисан

Познати глумац и продуцент Бранко Ђурић Ђуро хитно је оперисан у Љубљани након што се неко време жалио на константне болове.

Забава 15.01.2018 | 11:21
Бранко Ђурић хитно оперисан
Како сазнаје „Дневни аваз“, реч је о мањем оперативном захвату којем је Ђуро подрвргнут пре два дана и тренутно се осећа добро.

Није познато о каквом се тачно оперативном захвату ради, али ће популарни глумац једно време морати на боловање. Ускоро се очекује да изађе из болнице и опоравак настави у кругу породице.

Но, како већ сада најављује, публика неће дуго чекати његов повратак на сцену. Чим се опорави наставља са извођењем своје хит представе "Ђурологија", али у плану има и друге пројекте.

(Курир)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

црис

15.01.2018 10:48

Ош да ти кажем отворено?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свезналица

15.01.2018 10:51

Легенди зелимо брз опоравак и свако добро!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

грохотом се смијем

15.01.2018 19:46

КРАЉ-у брз опоравак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

17.01.2018 09:16

Нити је легенда нити какав краљ. Не знам какав ментални склоп имају људи који у њему виде неког екстра глумца, комичара или човјека. Покушава "бити најпаметнији и велики филозоф", а у ствари је испливао на површину у овом нашем регионалном блату када су етика и култура на најнижим гранама од почетка цивилизације. Није уопште свој ,хоће да буди туђи и свачији и да сваком "јелу буде зачин". Ако он треба да буде неком узор, онда смо одавно дотакнули дно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алапача

18.01.2018 16:55

Ти ниси никакав цар него обични нихилиста. Шта год ти мислио, има нас много који волимо Ђуру. Он је духовит, шармантан и успјешан. А ти можеш да му пљунеш под прозор. Памтимо га још од осамдесетих година као момка који нас је до суза насмијавао. А сад је баш у зрелој, најбољој умјетничкој фази. Уа за Цара!