Mesi, Ronaldo i Nejmar opušteni pred žrijeb za SP

Trio asova pomno će pratiti koje rivale će Argentina, Portugal i Brazil dobiti u grupi za Mundijal.

Fudbal 30.11.2017 | 18:15
Mesi, Ronaldo i Nejmar opušteni pred žrijeb za SP
Za nešto manje od 24 sata biće održan žreb u Moskvi koji će odrediti sastav grupa za Svetsko prvenstvo sledeće godine.

Sa nestrpljenjem biranje kuglica u Kremlju očekuje i trio najvećih svetskih zvezda – Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi i Nejmar.

Sva trojica složna su u jednoj stvari - da će Mundijal dočekati u najboljoj formi, a o potencijalnim  rivalima nisu bili rečiti.

"Pratiću žreb jer u to vreme nećemo imati ni trening ni utakmicu", rekao je as Barselone, Lionel Mesi, navodeći da je već razmišljao o tome kojeg bi rivala Argentina mogla da izvuče iz kojeg šešira.

Argentina je uz dosta muke izborila plasman u Rusiju i pokušaće da napravi taj poslednji, najvažniji korak koji im je nedostajao pre tri godine u Brazilu kada su u finalu poraženi od Nemačke rezultatom 0:1.

Kristijano Ronaldo, najbolji igrač Real Madrida i Portugala navodi da žreb u Moskvi očekuje bez bilo kakvog pritiska.

"Opušten sam pred žreb, jer iako su neke selekcije jače od drugih, sve grupe na Mundijalu biće izjednačene. Smiren sam jer znam, kada dođe vreme, moj tim će biti spreman. Ko god da nam bude protivnik, moraćemo da pobedimo, bez obzira na sve",izjavio je Ronaldo, koji je na Mundijalu u Nemačkoj 2006. Sa Portugalom napravio najbolji rezultat kada su osvojili četvrto mesto, posle poraza od Francuske u polufinalu (0:1) i Nemačke u borbi za bronzu (1:3).

Brazilac Nejmar kaže da je, takođe, opušten pred žreb u Moskvi.

"Mislim da smo spremni za bilo kog protivnika", rekao je fudbaler Pari sen Žermena i napomenuo da sutra za njega neće biti običan petak.

"Praviću kokice u mikrotalasnoj i u društvu prijatelja i članova porodice pratiti žreb. Bićemo veoma fokusirani na tv prenos", napomenuo je Nejmar, koji je sa Brazilom pre domaćom publikom na prethodnom Mundijalu stigao samo do četvrtog mesta.

Žreb za Mundijal biće održan u petak od 16 časova po srednjeevropskom vremenu.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar