Меси, Роналдо и Нејмар опуштени пред жријеб за СП

Трио асова помно ће пратити које ривале ће Аргентина, Португал и Бразил добити у групи за Мундијал.

Фудбал 30.11.2017 | 18:15
Меси, Роналдо и Нејмар опуштени пред жријеб за СП
За нешто мање од 24 сата биће одржан жреб у Москви који ће одредити састав група за Светско првенство следеће године.

Са нестрпљењем бирање куглица у Кремљу очекује и трио највећих светских звезда – Кристијано Роналдо, Лионел Меси и Нејмар.

Сва тројица сложна су у једној ствари - да ће Мундијал дочекати у најбољој форми, а о потенцијалним  ривалима нису били речити.

"Пратићу жреб јер у то време нећемо имати ни тренинг ни утакмицу", рекао је ас Барселоне, Лионел Меси, наводећи да је већ размишљао о томе којег би ривала Аргентина могла да извуче из којег шешира.

Аргентина је уз доста муке изборила пласман у Русију и покушаће да направи тај последњи, најважнији корак који им је недостајао пре три године у Бразилу када су у финалу поражени од Немачке резултатом 0:1.

Кристијано Роналдо, најбољи играч Реал Мадрида и Португала наводи да жреб у Москви очекује без било каквог притиска.

"Опуштен сам пред жреб, јер иако су неке селекције јаче од других, све групе на Мундијалу биће изједначене. Смирен сам јер знам, када дође време, мој тим ће бити спреман. Ко год да нам буде противник, мораћемо да победимо, без обзира на све",изјавио је Роналдо, који је на Мундијалу у Немачкој 2006. Са Португалом направио најбољи резултат када су освојили четврто место, после пораза од Француске у полуфиналу (0:1) и Немачке у борби за бронзу (1:3).

Бразилац Нејмар каже да је, такође, опуштен пред жреб у Москви.

"Мислим да смо спремни за било ког противника", рекао је фудбалер Пари сен Жермена и напоменуо да сутра за њега неће бити обичан петак.

"Правићу кокице у микроталасној и у друштву пријатеља и чланова породице пратити жреб. Бићемо веома фокусирани на тв пренос", напоменуо је Нејмар, који је са Бразилом пре домаћом публиком на претходном Мундијалу стигао само до четвртог места.

Жреб за Мундијал биће одржан у петак од 16 часова по средњеевропском времену.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар