Zašto Maradona tuži svoje kćerke

Jedna od najvećih fudbalskih legendi Argentinac Dijego Armando Maradona optužio je svoje dvije kćerke Dalmu i Đaninu za krađu 3,4 miliona funti i zatražio da se jedna od njih kazni zatvorom, prenijeli su španski mediji.

Svijet 25.11.2017 | 21:45
Zašto Maradona tuži svoje kćerke
Argentinac je optužio i svoju bivšu suprugu Klaudiju Viljafane da je umiješana u navodnu krađu, uz tvrdnje da su dio novca ostavile u Urugvaju.

Bivši fudbaler italijanskog Napolija je izjavio da je njegova porodica dio novca stavila na račun u banci u Urugvaju, dok su jedan dio njegovog novca iskoristile za kupovinu imovine u SAD.

Maradonin advokat tvrdi da je Đanina /28/ u avgustu nekoliko časova provela u Urugvaju, gdje posjeduje bankovni račun, sa kojeg "njeno dijete uzima novac i prebacuje ga na drugi račun", prenosi španski sportski magazin "Marka".

"Ukoliko je novac tamo gdje mislimo da jeste, onda ne postoji druga opcija nego da se Đanina uhapsi", rekao je advokat slavnog fudbalera.

Đanina je na izjave advokata njenog oca odgovorila izjavim da "znaju gdje ona živi i da mogu da dođu kad god žele", prenosi "Dejli mejl".

Tokom karijere, kontroverzni fudbaler, koji je jedno vrijeme bio ovisnik o kokainu, je igrao i za Boku juniors i Barselonu, a sa reprezentacijom Argentine je osvojio svjetsko prvenstvo u fudbalu 1986. godine.

Maradona se smatra jednim od najboljih fudbalera u istoriji ovog sporta, kojim je prestao da se bavi 1997. godine.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar