Зашто Марадона тужи своје кћерке

Једна од највећих фудбалских легенди Аргентинац Дијего Армандо Марадона оптужио је своје двије кћерке Далму и Ђанину за крађу 3,4 милиона фунти и затражио да се једна од њих казни затвором, пренијели су шпански медији.

Свијет 25.11.2017 | 21:45
Зашто Марадона тужи своје кћерке
Аргентинац је оптужио и своју бившу супругу Клаудију Виљафане да је умијешана у наводну крађу, уз тврдње да су дио новца оставиле у Уругвају.

Бивши фудбалер италијанског Наполија је изјавио да је његова породица дио новца ставила на рачун у банци у Уругвају, док су један дио његовог новца искористиле за куповину имовине у САД.

Марадонин адвокат тврди да је Ђанина /28/ у августу неколико часова провела у Уругвају, гдје посједује банковни рачун, са којег "њено дијете узима новац и пребацује га на други рачун", преноси шпански спортски магазин "Марка".

"Уколико је новац тамо гдје мислимо да јесте, онда не постоји друга опција него да се Ђанина ухапси", рекао је адвокат славног фудбалера.

Ђанина је на изјаве адвоката њеног оца одговорила изјавим да "знају гдје она живи и да могу да дођу кад год желе", преноси "Дејли мејл".

Током каријере, контроверзни фудбалер, који је једно вријеме био овисник о кокаину, је играо и за Боку јуниорс и Барселону, а са репрезентацијом Аргентине је освојио свјетско првенство у фудбалу 1986. године.

Марадона се сматра једним од најбољих фудбалера у историји овог спорта, којим је престао да се бави 1997. године.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар