Otkrili kad je žena dobra u krevetu

"Uh, baš je dobra", "Prava je bomba", "Najbolja ikad", "Živa vatra", "To je bilo prošlog mjeseca, još uvijek ne skidam osmijeh s lica", samo su neki od komentara kojima muškarci pokušavaju da dočaraju koliko ih je oduševila neka djevojka, ali šta to zapravo znači.

Zabava 23.10.2017 | 22:00
Otkrili kad je žena dobra u krevetu
Sigurno ste se već pitali kako prepoznati da li je žena dobra u krevetu. Prema njenom izgledu i ponašanju to ne može da se zaključi.

Naravno, ako između dvoje ljudi postoji hemija, i seks će biti dobar. Ali…

Neke žene su za svoje drugarice, koje prosječno izgledaju, a imaju natprosječno dobre momke, sigurno pomislile da su "živa vatra" u krevetu.

Žene zanima šta muškarci žele i misle, međutim, muški um nije toliko komplikovan, pa ga nije previše teško "razotkriti".

Pitanje za muškarce je glasilo: Kada je žena dobra u krevetu?

Mario, 28

"Za mene je žena dobra u krevetu kad znam šta želi, odnosno kad mi signalizira svoje želje."

Kristijan, 29

"Ne smije biti kruta i nesigurna. Ako samo pasivno leži, seks za mene nema nikakve draži."

Vladimir, 24

"Meni je najljepši seks kad dobro poznajem partnerku. Ako imamo puno povjerenje jedno u drugo, možemo se opustiti i prepustiti užitku."

Marjan, 19

"Za mene je žena dobra u krevetu jedino ako me svaki put oralno zadovoljava. Izvinite, ali jednostavno ne mogu zamisliti seks bez toga."

Aleksa, 30

"Seks je za mene dobar jedino kad oboje uživamo i zabavljamo se. Takođe, smatram da se za dobar seks treba potpuno prepustiti mašti."

Zdravko, 33

"Ne smije da bude plašljiva ili sramežljiva. Volim kad je otvorena i vesela. To ne vrijedi samo za seks – nego i inače u životu."

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar