Открили кад је жена добра у кревету

"Ух, баш је добра", "Права је бомба", "Најбоља икад", "Жива ватра", "То је било прошлог мјесеца, још увијек не скидам осмијех с лица", само су неки од коментара којима мушкарци покушавају да дочарају колико их је одушевила нека дјевојка, али шта то заправо значи.

Забава 23.10.2017 | 22:00
Открили кад је жена добра у кревету
Сигурно сте се већ питали како препознати да ли је жена добра у кревету. Према њеном изгледу и понашању то не може да се закључи.

Наравно, ако између двоје људи постоји хемија, и секс ће бити добар. Али…

Неке жене су за своје другарице, које просјечно изгледају, а имају натпросјечно добре момке, сигурно помислиле да су "жива ватра" у кревету.

Жене занима шта мушкарци желе и мисле, међутим, мушки ум није толико компликован, па га није превише тешко "разоткрити".

Питање за мушкарце је гласило: Када је жена добра у кревету?

Марио, 28

"За мене је жена добра у кревету кад знам шта жели, односно кад ми сигнализира своје жеље."

Кристијан, 29

"Не смије бити крута и несигурна. Ако само пасивно лежи, секс за мене нема никакве дражи."

Владимир, 24

"Мени је најљепши секс кад добро познајем партнерку. Ако имамо пуно повјерење једно у друго, можемо се опустити и препустити ужитку."

Марјан, 19

"За мене је жена добра у кревету једино ако ме сваки пут орално задовољава. Извините, али једноставно не могу замислити секс без тога."

Алекса, 30

"Секс је за мене добар једино кад обоје уживамо и забављамо се. Такође, сматрам да се за добар секс треба потпуно препустити машти."

Здравко, 33

"Не смије да буде плашљива или срамежљива. Волим кад је отворена и весела. То не вриједи само за секс – него и иначе у животу."

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар