Rozga otvoreno o borbi sa bolešću

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga, odlučila je da sa publikom podijeli zdravstvene probleme, zbog kojih je morala da promijeni svoje životne navike.

Zabava 23.10.2017 | 18:26
Rozga otvoreno o borbi sa bolešću
Naime, Jelena ima velike probleme sa štitnom žlijezdom, zbog čega ne bi ni smjela da se bavi ovim poslom.

"Mogu slobodno da kažem da su moj porok jedino ćevapi. Zapalim cigaretu tu i tamo, a alkohol zaista nikad nisam pila. Sebe mrzim svaki put kada zapalim cigaretu. Ne bi trebalo prvenstveno jer se bavim ovim poslom, a i zbog štitne žlijezde, ali gušt mi je uz jutarnju kaficu", kaže Jelena i dodaje da se sada osjeća dobro.

"Najbitnije je da se pogodi prava terapija. Ja sasvim normalno živim, nemam nikakvih tegoba. Navikla sam se da je to moj problem i prva stvar koju uradim kada ustanem je to da popijem svoju tabletu. Super sam i dobro se osjećam", ispričala je pjevačica.

Inače, Jelena je tek prije dvije godine progovorila o zdravstvenom problemu koji ima. Ona je prije 11 godina shvatila da se sa njenim tijelom nešto ozbiljno dešava i da ima zdravstvenih problema. Jedan ljekarski pregled potvrdio je sve njene sumnje, kada joj je dijagnostifikovan poremećaj rada štitne žlijezde.

Ova bolest izaziva probleme sa kilogramima i kožom, a Jelena je do sada uspješno sakrivala. Ipak, tada odlučila da ispriča kako je tekla njena borba sa poremećajem štitne žlijezde.

''Pred kraj 2006. godine osjetila sam promene na svom tijelu. Preterano umaranje, gubitak težine i veliki problemi sa kožom. To je bilo baš u periodu kada se moj život mijenja, kada sam otišla iz grupe "Magazin" i započela solo karijeru. Odlučila sam da ispitam promjene sa medicinske strane, i nažalost, dijagnostifikovana mi je hipertireoza'', ispričala je svojevremeno Jelena.

Jelena svako jutro počinje hormonskom terapijom, ali se sada na sve to navikla. Uz jutarnju kafu i cigaretu pročita i vijesti, a i nju je uznemirila priča da je holivudski producent Harvi Vajnstajn zlostavljao glumice.

"Užasno me muči to zašto su ćutale sve ove godine. Uvijek to pitanje postavim, gdje su te žene bile ranije i zašto ranije nisu skočile na tog čovjeka i napale ga, nego je toliko vremena prošlo da bi sad krenula hajka na njega, ali dobro. Pravda je spora, ali sve dođe na svoje. Ja ne volim da ćutim. Možda sam čak ponekad i brutalno realna", poručila je Jelena Rozga.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar