Розга отворено о борби са болешћу

Хрватска пјевачица Јелена Розга, одлучила је да са публиком подијели здравствене проблеме, због којих је морала да промијени своје животне навике.

Забава 23.10.2017 | 18:26
Розга отворено о борби са болешћу
Наиме, Јелена има велике проблеме са штитном жлијездом, због чега не би ни смјела да се бави овим послом.

"Могу слободно да кажем да су мој порок једино ћевапи. Запалим цигарету ту и тамо, а алкохол заиста никад нисам пила. Себе мрзим сваки пут када запалим цигарету. Не би требало првенствено јер се бавим овим послом, а и због штитне жлијезде, али гушт ми је уз јутарњу кафицу", каже Јелена и додаје да се сада осјећа добро.

"Најбитније је да се погоди права терапија. Ја сасвим нормално живим, немам никаквих тегоба. Навикла сам се да је то мој проблем и прва ствар коју урадим када устанем је то да попијем своју таблету. Супер сам и добро се осјећам", испричала је пјевачица.

Иначе, Јелена је тек прије двије године проговорила о здравственом проблему који има. Она је прије 11 година схватила да се са њеним тијелом нешто озбиљно дешава и да има здравствених проблема. Један љекарски преглед потврдио је све њене сумње, када јој је дијагностификован поремећај рада штитне жлијезде.

Ова болест изазива проблеме са килограмима и кожом, а Јелена је до сада успјешно сакривала. Ипак, тада одлучила да исприча како је текла њена борба са поремећајем штитне жлијезде.

''Пред крај 2006. године осјетила сам промене на свом тијелу. Претерано умарање, губитак тежине и велики проблеми са кожом. То је било баш у периоду када се мој живот мијења, када сам отишла из групе "Магазин" и започела соло каријеру. Одлучила сам да испитам промјене са медицинске стране, и нажалост, дијагностификована ми је хипертиреоза'', испричала је својевремено Јелена.

Јелена свако јутро почиње хормонском терапијом, али се сада на све то навикла. Уз јутарњу кафу и цигарету прочита и вијести, а и њу је узнемирила прича да је холивудски продуцент Харви Вајнстајн злостављао глумице.

"Ужасно ме мучи то зашто су ћутале све ове године. Увијек то питање поставим, гдје су те жене биле раније и зашто раније нису скочиле на тог човјека и напале га, него је толико времена прошло да би сад кренула хајка на њега, али добро. Правда је спора, али све дође на своје. Ја не волим да ћутим. Можда сам чак понекад и брутално реална", поручила је Јелена Розга.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар