''Genije'' u poseti Milanu

Klub je preporođen, veći je kvalitet igrača. . .  Dejo Savićević ponovo u svom domu.

Fudbal 26.09.2017 | 12:00
''Genije'' u poseti Milanu
Genije se vratio kući!

Ozari se osmeh navijačima Milana na pomen neponovljivog Deja Savićevića, zato se njegova reč poštuje i sluša bez pogovora. Savićević je bio specijalni gost u domu Rosonera gde je prvo imao sastanak sa klupskim direktorom Markom Fasoneom, a onda i razgovarao i za klupsku televiziju o novom timu, u koji je uloženo preko 200.000.000 evra, samim tim i očekivanjima za budućnost.

„Klub je preporođen. Ove sezone doveden je ozbiljan broj tehničkih potkovanih igrača. Milan izgleda mnogo jače nego prethodnih godina, a to već sada pokazuju i rezultati. Ubeđen sam da će isti biti još bolji tokom sezone“, rekao je Savićević.

Naravno, kolege sa Milanove televizije interesovalo je da li strelac jednog od najlepših golova u istoriji finala Lige šampiona, upravo u dresu Rosonera pre više od dve decenije, veruje da će se klub vratiti na staze stare slave.

„Verujem da će se ekipa vratiti u Ligu šampiona. Ako budu igrali dobro kao i dosad, to je realnost. Neke utakmice možete da izgubite, ali ovaj tim poseduje kvalitet kakva poslednjih godina nije viđen“, smatra Savićević.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar