''Геније'' у посети Милану

Клуб је препорођен, већи је квалитет играча. . .  Дејо Савићевић поново у свом дому.

Фудбал 26.09.2017 | 12:00
''Геније'' у посети Милану
Геније се вратио кући!

Озари се осмех навијачима Милана на помен непоновљивог Деја Савићевића, зато се његова реч поштује и слуша без поговора. Савићевић је био специјални гост у дому Росонера где је прво имао састанак са клупским директором Марком Фасонеом, а онда и разговарао и за клупску телевизију о новом тиму, у који је уложено преко 200.000.000 евра, самим тим и очекивањима за будућност.

„Клуб је препорођен. Ове сезоне доведен је озбиљан број техничких поткованих играча. Милан изгледа много јаче него претходних година, а то већ сада показују и резултати. Убеђен сам да ће исти бити још бољи током сезоне“, рекао је Савићевић.

Наравно, колеге са Миланове телевизије интересовало је да ли стрелац једног од најлепших голова у историји финала Лиге шампиона, управо у дресу Росонера пре више од две деценије, верује да ће се клуб вратити на стазе старе славе.

„Верујем да ће се екипа вратити у Лигу шампиона. Ако буду играли добро као и досад, то је реалност. Неке утакмице можете да изгубите, али овај тим поседује квалитет каква последњих година није виђен“, сматра Савићевић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар