LŠ: Zidan vodi i sina u Dortmund!

Real značajno oslabljen povredama, pa su se na spisku igrača za utakmicu protiv Borusije našla i dvojica igrača B tima.

Fudbal 26.09.2017 | 09:00
LŠ: Zidan vodi i sina u Dortmund!
Fudbaleri Real Madrida pokušaće u utorak da dođu do prve pobede na stadionu Vestfalen u Dortmundu, pošto su u prethodnih šest duela sa Borusijom u gostima tri puta poraženi, a tri puta je bilo nerešno.

I ovaj put neće biti lako za dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope, pošto nekoliko prvotimaca nije moglo da putuje u Nemačku zbog povreda.

Van stroja su Karim Benzema, Marselo, Mateo Kovačić, Teo Ernandez i Hesus Valjeho, pa je Zinedin Zidan bio primoran da na spisak 20 igrača doda i dvojicu iz B tima, Real Madrid Kastilje.

To su njegov 19-godišnji sin Luka Zidan, golman, i 21-godišnji defanzivac Tehero.

Malo je verovatno da će neki od njih dvojice dobiti priliku u predstojećoj utakmici drugog kola Lige Evrope, ali put sa asovima iz prvog tima sigurno će im značiti za iskustvo.

Dobra vest za francuskog trenera je povratak Tonija Krosa, koji se oporavio od povrede i ponovo je u konkurenciji za sastav.

Podsetimo, poznatiji Zidanov sin, 22-godišnji Enco, igrač sredine terena, minulog leta je napustio Real i prešao u Alaves, ali je u dosadašnjem toku sezone upisao tek dva nastupa, ukupno 71 minut u igri.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

djosla

26.09.2017 09:00

Lige sampiona

ODGOVORITE