ЛШ: Зидан води и сина у Дортмунд!

Реал значајно ослабљен повредама, па су се на списку играча за утакмицу против Борусије нашла и двојица играча Б тима.

Фудбал 26.09.2017 | 09:00
ЛШ: Зидан води и сина у Дортмунд!
Фудбалери Реал Мадрида покушаће у уторак да дођу до прве победе на стадиону Вестфален у Дортмунду, пошто су у претходних шест дуела са Борусијом у гостима три пута поражени, а три пута је било нерешно.

И овај пут неће бити лако за двоструког узастопног шампиона Европе, пошто неколико првотимаца није могло да путује у Немачку због повреда.

Ван строја су Карим Бензема, Марсело, Матео Ковачић, Тео Ернандез и Хесус Ваљехо, па је Зинедин Зидан био приморан да на списак 20 играча дода и двојицу из Б тима, Реал Мадрид Кастиље.

То су његов 19-годишњи син Лука Зидан, голман, и 21-годишњи дефанзивац Техеро.

Мало је вероватно да ће неки од њих двојице добити прилику у предстојећој утакмици другог кола Лиге Европе, али пут са асовима из првог тима сигурно ће им значити за искуство.

Добра вест за француског тренера је повратак Тонија Кроса, који се опоравио од повреде и поново је у конкуренцији за састав.

Подсетимо, познатији Зиданов син, 22-годишњи Енцо, играч средине терена, минулог лета је напустио Реал и прешао у Алавес, али је у досадашњем току сезоне уписао тек два наступа, укупно 71 минут у игри.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дјосла

26.09.2017 09:00

Лиге сампиона

ОДГОВОРИТЕ