Srbac: Pljačkaš i dalje u bjekstvu

Policijska uprava Gradiška, u javnom saopštenju, potvrdila je „da policijski službenici ove uprave i dalje preduzimaju sve mjere i radnje sa ciljem pronalaska već identifikovanog izvršioca krivičnog djela „krađe“, koja se dogodila juče oko 9 časova u srbačkom selu Nožičko, odakle je otuđena određena količina novca“, o čemu je već pisao naš portal.

Republika Srpska 01.09.2017 | 18:24
Srbac: Pljačkaš i dalje u bjekstvu
Policija je izvršila „širu blokadu od mjesta izvršenja krivičnog djela, te vrši pretres terena i istovremeno obavještava gradjane da nema potrebe za strahom i panikom „kaže se u saopštrenju i navodi da će se o preduzetim radnjama koje trebaju da rezultiraju lišavanjem slobode izvršioca krivičnog djela, javnost informisati nakon završetka akcije.

U ovoj opširnoj akciji, koja je izazvala dozu uznemirenja i straha kod stanovništva, učestvuju pripadnici policije naoružani dugim cijevima, a juče su u akciji primjećeni i pripadnici specijalne policije i helikopter MUP-a Republike Srpske.

Da podsjetimo, krađa se dogodila na imanju Stojana Savića, vlasnika Pilaneiz Nožičkog, u vrijeme dok su radnici doručkovali. Navodno je primjećena jedna osoba kako nakon krađe iskače iz kuće kroz prozor, ali je nepoznato da li je imala i saučesnike.

Iz šturog saopštenja Policijske uprave Gradiška da se zaključiti da je ime provalnika poznato, ali zbunjuje zbog čega nije i objavljeno.

Dok su juče bili blokirani gotovo svi priključni putevi na magistralni put Srbac – Topola, na kojima je vršena kontrola učesnika u saobraćaju, danas u popodnevnim časovima nije evidentna prisutnost policije na ovoj saobraćajnici, ali je potvrđeno da je i dalje u toku pretres terena i potraga za izvršiocem ovog krivičnog djela.

(BN)

Komentari / 17

Ostavite komentar
Name

Koliko.ih je

01.09.2017 16:27

Koliko.ih je.1000 na jednoga.I traze ga.Majko moja mila.

ODGOVORITE
Name

pele

01.09.2017 17:31

Ko god se ogresio o zakon treba da odgovara. Polako dolijace on pravdi.

Name

Sombrero

01.09.2017 17:59

Ime provalnika poznato, ali zbunjuje zbog čega nije i objavljeno. Patka koju MUP baca da zabaci trag, da mediji nebi pisali o tome "dali su možda specijalci - razbojnici izvršili pljačku". Sve me ovo asocira na Specijalce - Razbojnike.

Name

RedBull

01.09.2017 19:44

BRAVO SOMBRERO. ZNA LUKAC DOBRO KO JE JER JE I ON U TALU ZATO DAJU VREMENA LOPOVU DA POBJEGNE.

Name

Fuš

01.09.2017 17:49

Otkud tolike pare kod vlanika pilane. Od prirodnih resursa tj. pokradene šume. Da li su te pare njegove.

ODGOVORITE
Name

kako

01.09.2017 19:20

Tvoje sumljanje je preslo sve Granice. Da si ti vlasnik takle Pilane ti bi bio svetac i isao svake nedelje da se ispovidis?

Name

prc

01.09.2017 19:28

vise nisu njegove - promijenile vlasnika ; CEMU TOLIKA FRKA ?

Name

Nije nego

01.09.2017 18:01

Kod nas pljačkaša ima u izobilju, samo se ti ne hapse, jer institucije ne postoje, a time ni država. Srećno narode!

ODGOVORITE
Name

šutim ja

01.09.2017 18:25

Eto "započe "zvanična reklamira i za naša sela!Ne samo ona nezvanična po pravnicima: sudijama, advokatima ,vts tužiocima revizoru !

ODGOVORITE
Name

General

01.09.2017 18:52

Policija pljacka :)

ODGOVORITE
Name

JOVO ZAGORAC i NOVOINVESTMENT doo.

01.09.2017 19:07

Jovo Zagorac iz Beogradaske firme NOVOINVESTMENT doo. za Austrijski Novomatic donosi novac na pranje u Banjaluku. Novac pere u firmama NOVO RS doo i RSA GAMING Doo koje su registrirane u Banjaluci. NOVO RS doo i RSA GAMING Doo je registrovao Novomatic i Nada Ilić iz Beograda,Nada Ilić je položila novac a ustvari iza nje stoje Milorad Dodik i Vladimir Delić sa KIPRA,Vladimir Delić je vlasnik UNIBROS STEEL Ltd na Kipru i PANAMA CARGO LINES Ltd u Panami kao i VD HOLDINGS Ltd u Dubaiju. Dodik opljačkani novac prebacuje Vladimiru Deliću u pomenute OFŠOR fantome i suvlasnik je istih a pored njega su suvlasnici i srbijanski političari Dodikovi zaštitnici. NOVO RS doo i RSA GAMING Doo peru novac pod zaštitom Zorana Tegeltije i Jove Radukića iz ministarstva financija Republike Srpske kao i Nenada Kojića sa carine koji pušta Jovu Zagorca da unese prljavi novac. Od tog dobra a u znak zahvalnosti sin Nenada Kojića je postavljen na mjesto direktora NOVO RS doo i RSA GAMING Doo. Pametnije bi bilo policiji da se pozabavi ovim organizovanim kriminalom nego da vata ovu buraniju i to radeći na sva zvona.

ODGOVORITE
Name

Mrcevci

02.09.2017 08:31

A ONI GANJAJU NEKOG KOKOSARA .NESMIJU NI PRICI DUDUKU .NEMAMO MI NI DRZAVE NI POLICIJE KAKO MEKTIC KAZE RAZVALJENA DRZAVA U SVAKOM SMISLU TE RIJECI.

Name

Esplert za Brebjenost

01.09.2017 19:29

Da se ja pitam,ja bih angazovao i rezervni sastav Milicije T.O.,JNA i Civilnu Zastitu.Nije sala da neko u pola bijela dana pokrade drvosjecu.

ODGOVORITE
Name

kako

01.09.2017 19:31

Trebamo da budemo zahvalni kad se policija toliko brine za nas. Bez njih bice strah spavati u svoj kuci., da ih sto prije pohvata ida budu osudjeni za svoja ne djela.

ODGOVORITE
Name

BOBA

01.09.2017 21:50

ZA TAKO MALO NOVCA SE TOLIKO TROŠE A GDJE SU MILIJARDE.ZA NJIH NI PRSTOM NE BIH MRDNULI .KOJA PRESTAVA.NE MOŽE ČOVIJEK DA VIJERUJE.ŠTA JE BILO PROVALA PA NIKOM NIŠTA.MORA DA JE DOTIČNI TAJKUN. POČEĆE NAROD KRASTI OD ONIH KOI IMAJU PA DAVATI SIROTINJI .POZDRAV OLJI IZ PINK PANTERA.

ODGOVORITE
Name

raja

02.09.2017 09:02

Velika predstava...kako smo moćni sa nasim cuvarima, da ne povjerujes!!!

ODGOVORITE
Name

Pravda

02.09.2017 15:44

U ovom mi je zao covjeka sto su pokrali i zaoi je naroda postenog zbog straha a u nasem selu stali svercari drva neidu kamioni sa drvetom neidu auta neregistrovana sumarima pao prihod u privatni dzep hvala pol icijo i cim prije da se uhvati lopov a posle njih vatajte ove poz,, od borca vrs

ODGOVORITE