Србац: Пљачкаш и даље у бјекству

Полицијска управа Градишка, у јавном саопштењу, потврдила је „да полицијски службеници ове управе и даље предузимају све мјере и радње са циљем проналаска већ идентификованог извршиоца кривичног дјела „крађе“, која се догодила јуче око 9 часова у србачком селу Ножичко, одакле је отуђена одређена количина новца“, о чему је већ писао наш портал.

Република Српска 01.09.2017 | 18:24
Србац: Пљачкаш и даље у бјекству
Полиција је извршила „ширу блокаду од мјеста извршења кривичног дјела, те врши претрес терена и истовремено обавјештава градјане да нема потребе за страхом и паником „каже се у саопштрењу и наводи да ће се о предузетим радњама које требају да резултирају лишавањем слободе извршиоца кривичног дјела, јавност информисати након завршетка акције.

У овој опширној акцији, која је изазвала дозу узнемирења и страха код становништва, учествују припадници полиције наоружани дугим цијевима, а јуче су у акцији примјећени и припадници специјалне полиције и хеликоптер МУП-а Републике Српске.

Да подсјетимо, крађа се догодила на имању Стојана Савића, власника Пиланеиз Ножичког, у вријеме док су радници доручковали. Наводно је примјећена једна особа како након крађе искаче из куће кроз прозор, али је непознато да ли је имала и саучеснике.

Из штурог саопштења Полицијске управе Градишка да се закључити да је име провалника познато, али збуњује због чега није и објављено.

Док су јуче били блокирани готово сви прикључни путеви на магистрални пут Србац – Топола, на којима је вршена контрола учесника у саобраћају, данас у поподневним часовима није евидентна присутност полиције на овој саобраћајници, али је потврђено да је и даље у току претрес терена и потрага за извршиоцем овог кривичног дјела.

(БН)

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Колико.их је

01.09.2017 16:27

Колико.их је.1000 на једнога.И тразе га.Мајко моја мила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пеле

01.09.2017 17:31

Ко год се огресио о закон треба да одговара. Полако долијаце он правди.

Name

Сомбреро

01.09.2017 17:59

Име провалника познато, али збуњује због чега није и објављено. Патка коју МУП баца да забаци траг, да медији неби писали о томе "дали су можда специјалци - разбојници извршили пљачку". Све ме ово асоцира на Специјалце - Разбојнике.

Name

РедБулл

01.09.2017 19:44

БРАВО СОМБРЕРО. ЗНА ЛУКАЦ ДОБРО КО ЈЕ ЈЕР ЈЕ И ОН У ТАЛУ ЗАТО ДАЈУ ВРЕМЕНА ЛОПОВУ ДА ПОБЈЕГНЕ.

Name

Фуш

01.09.2017 17:49

Откуд толике паре код вланика пилане. Од природних ресурса тј. покрадене шуме. Да ли су те паре његове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

како

01.09.2017 19:20

Твоје сумљање је пресло све Границе. Да си ти власник такле Пилане ти би био светац и исао сваке недеље да се исповидис?

Name

прц

01.09.2017 19:28

висе нису његове - промијениле власника ; ЦЕМУ ТОЛИКА ФРКА ?

Name

Није него

01.09.2017 18:01

Код нас пљачкаша има у изобиљу, само се ти не хапсе, јер институције не постоје, а тиме ни држава. Срећно народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

шутим ја

01.09.2017 18:25

Ето "започе "званична рекламира и за наша села!Не само она незванична по правницима: судијама, адвокатима ,втс тужиоцима ревизору !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генерал

01.09.2017 18:52

Полиција пљацка :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВО ЗАГОРАЦ и НОВОИНВЕСТМЕНТ доо.

01.09.2017 19:07

Јово Загорац из Београдаске фирме НОВОИНВЕСТМЕНТ доо. за Аустријски Новоматиц доноси новац на прање у Бањалуку. Новац пере у фирмама НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо које су регистриране у Бањалуци. НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо је регистровао Новоматиц и Нада Илић из Београда,Нада Илић је положила новац а уствари иза ње стоје Милорад Додик и Владимир Делић са КИПРА,Владимир Делић је власник УНИБРОС СТЕЕЛ Лтд на Кипру и ПАНАМА ЦАРГО ЛИНЕС Лтд у Панами као и ВД ХОЛДИНГС Лтд у Дубаију. Додик опљачкани новац пребацује Владимиру Делићу у поменуте ОФШОР фантоме и сувласник је истих а поред њега су сувласници и србијански политичари Додикови заштитници. НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо перу новац под заштитом Зорана Тегелтије и Јове Радукића из министарства финанција Републике Српске као и Ненада Којића са царине који пушта Јову Загорца да унесе прљави новац. Од тог добра а у знак захвалности син Ненада Којића је постављен на мјесто директора НОВО РС доо и РСА ГАМИНГ Доо. Паметније би било полицији да се позабави овим организованим криминалом него да вата ову буранију и то радећи на сва звона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрцевци

02.09.2017 08:31

А ОНИ ГАЊАЈУ НЕКОГ КОКОСАРА .НЕСМИЈУ НИ ПРИЦИ ДУДУКУ .НЕМАМО МИ НИ ДРЗАВЕ НИ ПОЛИЦИЈЕ КАКО МЕКТИЦ КАЗЕ РАЗВАЉЕНА ДРЗАВА У СВАКОМ СМИСЛУ ТЕ РИЈЕЦИ.

Name

Есплерт за Бребјеност

01.09.2017 19:29

Да се ја питам,ја бих ангазовао и резервни састав Милиције Т.О.,ЈНА и Цивилну Заститу.Није сала да неко у пола бијела дана покраде дрвосјецу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

како

01.09.2017 19:31

Требамо да будемо захвални кад се полиција толико брине за нас. Без њих бице страх спавати у свој куци., да их сто прије похвата ида буду осудјени за своја не дјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

01.09.2017 21:50

ЗА ТАКО МАЛО НОВЦА СЕ ТОЛИКО ТРОШЕ А ГДЈЕ СУ МИЛИЈАРДЕ.ЗА ЊИХ НИ ПРСТОМ НЕ БИХ МРДНУЛИ .КОЈА ПРЕСТАВА.НЕ МОЖЕ ЧОВИЈЕК ДА ВИЈЕРУЈЕ.ШТА ЈЕ БИЛО ПРОВАЛА ПА НИКОМ НИШТА.МОРА ДА ЈЕ ДОТИЧНИ ТАЈКУН. ПОЧЕЋЕ НАРОД КРАСТИ ОД ОНИХ КОИ ИМАЈУ ПА ДАВАТИ СИРОТИЊИ .ПОЗДРАВ ОЉИ ИЗ ПИНК ПАНТЕРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

раја

02.09.2017 09:02

Велика представа...како смо моћни са насим цуварима, да не повјерујес!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.09.2017 15:44

У овом ми је зао цовјека сто су покрали и заои је народа постеног због страха а у насем селу стали сверцари дрва неиду камиони са дрветом неиду аута нерегистрована сумарима пао приход у приватни дзеп хвала пол ицијо и цим прије да се ухвати лопов а после њих ватајте ове поз,, од борца врс

ОДГОВОРИТЕ